Muntatge amb una imatge de Shakira ia la cantonada inferior esquerra una cara d'esglai

L'explosiu retrobament de Shakira amb la seva ex sogra

La cantant colombiana torna a ser notícia

Els dos ex més coneguts de Shakira són Antonio de la Rúa i Gerard Piqué. Totes dues van acabar força malament. L'argentí ho va deixar després de començar una relació paral·lela amb Gerard Piqué. La història amb el català és prou coneguda. La parella va trencar després de més de 10 anys de relació per la infidelitat del llavors futbolista a Shakira amb la jove Clara Chía. La cantant va dedicar diverses cançons de despit al seu ex i fins i tot als pares d'ell. La relació amb Montserrat Bernabeu i Joan Piqué mai no va ser gaire bona però almenys era cordial... fins a la ruptura.

Shakira i la seva exsogra, Montserrat Bernabeu, han tingut una relació complicada, especialment després de la separació de la cantant i Gerard Piqué. En els darrers temps, s'havia evidenciat una tensió entre elles, cosa que va ser notòria en diversos incidents i expressions públiques que van suggerir un ambient de descontentament mutu. La dinàmica entre Shakira i la família de Piqué es va complicar encara més després de la confirmació del romanç de Piqué amb Clara Chía.

Un vídeo que es va fer viral mostrava Montserrat aparentment intentant silenciar Shakira en públic, cosa que va aixecar especulacions sobre la relació entre elles i com Piqué semblava no intervenir en la situació.

La sogra amb la que té bona relació

Recentment, s'ha vist que Shakira manté una amistat amb la seva ex sogra, cosa que es va reflectir en una fotografia on totes dues apareixien somrients amb una altra amiga comuna, Gabriela Vaca, que també va tenir una relació amb el germà d'Antonio, i per tant , Inés també va ser la seva ex sogra. Aquesta foto demostra que, malgrat els alts i baixos que podrien haver tingut en el passat, la relació entre Shakira i la mare d'Antonio de la Rúa és bona en l'actualitat. La foto ha generat molts comentaris a xarxes socials, especialment de fans de Shakira, que han celebrat el retrobament.

Imatge de Shakira amb la seva ex sogra Inés i una amiga
Shakira amb Inés Pertiné i Gabriela Vaca | @shakira

Qui és la mare de l'Antonio de la Rúa?

Inés Pertiné és la mare d'Antonio de la Rúa i alhora l'esposa de l'expresident argentí Fernando de la Rúa. Doña Inés ha tingut una relació cordial amb Shakira, fins i tot després de la separació del seu fill amb la cantant.

Els greus problemes entre ell i Shakira que ja han quedat enrere

Antonio de la Rúa, advocat i empresari argentí, van començar la relació l'any 2000 i van estar junts durant més d'una dècada. Durant la seva relació, Antonio va treballar com a representant de Shakira i va tenir un paper clau en la negociació del contracte amb Live Nation.

La parella va anunciar la seva separació el gener del 2011. La ruptura va ser seguida de rumors i especulacions sobre les causes, incloent-hi suposades infidelitats per les dues parts, però cap d'aquestes especulacions va ser confirmada per Shakira o Antonio. Posteriorment va haver-hi disputes legals en què Shakira va resultar victoriosa.