Adrià i Quique de Com si fos Ahir en un bar

Què passarà al Com si fos ahir del 5 de desembre? Enfrontament entre dos personatges

Com si fos ahir s'emet cada tarda

La telenovel·la Com si fos ahir s'emet cada tarda després del Telenotícies Vespre i el programa de cuina presentat pel xef Marc Ribas. Segons la programació de TV3 que es pot consultar a la seva web, el programa comença a les 16.15 h. Els seguidors de la sèrie ja saben què passarà dimarts que ve 5 de desembre. A la web de la Televisió de Catalunya apareix un resum de tots els capítols de la setmana , un avenç què permet tenir quatre idees sobre què passarà. Aquest dimarts, Toni retraurà a Sílvia el fet de permetre que Ainhoa anés a la festa, perquè no volia que fos i aquesta va ser. No serà l'única participació de Toni al capítol. Durant una mena d'autoescola, s'enfrontarà amb un altre conductor que estava circulant tranquil·lament. La discussió pujarà de to, però no passarà a grans.

Guifré decidirà que Adrià no ha de jugar durant partit, cosa que no agradarà a Cristina, que li retraurà aquesta actitud i s'originarà una forta discussió entre la mare i l'entrenador. D'altra banda, Marcel preguntarà a Júlia si va ser ella qui va robar el collaret de Mariana. Com és habitual, l'episodi de dimarts, igual que dilluns, servirà per tancar incògnites obertes durant la setmana anterior i servirà per proposar noves històries i problemàtiques de cara al final de la setmana, una setmana atípica perquè dimecres i divendres no hi ha emissió de capítol i només hi ha tres emissions: dilluns, dimarts i dijous

Com si fos ahir, ha començat aquest curs la seva setena temporada. Els números d'audiència són molt bons, gràcies a la vàlua dels intèrprets ia la qualitat dels guions. Això explica els èxits de les diferents sèries de TV3. Nissaga de Poder, Laberint d'Ombres, El Cor de la Ciutat, La Riera... Totes s'han caracteritzat per narrar interessants històries interpretades per grans artistes que no tenen res a envejar a altres actors de televisions privades de l'Estat.

Resta de programació del dia

Els espectadors de TV3 saben que quan s'acabi Com si fos ahir tenen una gran programació al darrere. Els amants de les sèries podran gaudir d'una altra sèrie, del Paradís de les Senyores , de producció externa i doblegada al català. Després ve un programa d´entreteniment, Planta Baixa, presentat per Agnès Marqués. Abans del Telenoticies Vespre de Toni Cruanyes falten dos programes: el concurs Atrapa'm si Pots presentat per Llucià Ferrer i l'humor d'Està Passant, presentat per Toni Soler.