Jordi en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 24 de gener: El Jordi és un desastre a casa

Jordi protagonitza una de les trames encara que també veurem a la Virgínia seguir amb la seva estratègia

Arribem a la meitat de setmana i tindrem un nou capítol de 'Com si fos ahir'. Al capítol d'aquest dimecres 24 de gener hi haurà trames de tota mena encara que la més interessant se centrarà en la Virgínia, la filla secreta del Quim. O presumpta filla secreta ja que encara no hi ha res demostrat.

La tàctica de la Virgínia sembla que se'n surt. Després del breu contratemps en conèixer que el Marcel era el seu germà, al capítol del dilluns 22 vam poder veure com es tornava a reunir amb ell i amb el Marc. Allí va fer alguna cosa perquè els nois confiessin més en la seva història. Va recordar una cosa que li havien dit que feia el seu pare i els germans van baixar la guàrdia. És evident que trama alguna cosa però no sabem què.

A xarxes socials s'especula molt sobre el tema i molts fans de la sèrie creuen que els vol treure diners, especialment al Marc. Aquesta teoria cau ràpidament si tenim en compte que després d'invertir tots els seus estalvis al gimnàs, la situació econòmica del fill de la Cati no és precisament pròsper. En cas que vulgui diners de l'herència del Quim, una cosa a la qual Virgínia tindria tot el dret si es demostra que és la seva filla, aquesta tampoc no seria gaire elevada. Quan va morir no era ric ia més de dona té tres fills més.

La Virgínia tindria dret a la seva part de la llegítima. A Catalunya correspon al 25% de l'herència però alhora l'hauria de repartir amb els altres germans. És a dir, la Virgínia aspiraria a una setzena part de l'herència del Quim, una quantitat que seria simbòlica i que no justificaria aquest embolic.

Al capítol de dimecres 24 de gener veurem com la Virgínia s'apunta al gimnàs per poder estar més a prop dels seus germans. La noia força una altra trobada amb ells. És possible que encara triguem unes setmanes a descobrir el misteri que envolta la noia.

El Jordi la fa grossa a casa

En una altra trama, el Jordi vol sorprendre la Gina i li prepara l'esmorzar, però deixa la cuina feta un desastre. Són els primers dies de convivència de la parella. Després de l'accidentada mudança sembla que les coses no començaran gaire bé entre una parella que no té gaires simpaties per part dels fans de la sèrie. Critiquen el caràcter de tots dos, especialment el del Jordi.

També veurem com Ismael anul·la una cita amb el pare perquè prefereix passar la tarda amb el Salva. La Marta queda tocada perquè l'Ismael la ignora. El noi està fart de l'actuació de la Marta, que el va perjudicar en el seu interès per aconseguir una feina com a ajudant del Salva. La seva relació amb l'ex de la seva tia és bona, vol estudiar la carrera de dret i vol treballar. Ara mateix és la prioritat. El seu pare sempre li ha donat suport encara que ara quedarà una mica de banda.

Conseqüència de tot això, la Sílvia veurà que la Marta no està bé i li proposa que prenguin una copa per xerrar tranquil·lament del que el preocupa. Totes les noies han quedat a casa de la Gina per sopar però la Silvia prefereix anar-se'n a casa.

On i a quina hora es pot veure el capítol?

Com cada dia feiner, 'Com si fos ahir' s'emet després del programa 'Cuines'. Demà 24 de gener del 2024 començarà a les 16:12.