Muntatge amb una imatge d'una escena de 'Joc de Cartes' en què es veuen diversos concursants asseguts en una taula. Amunt l'emoticona d'un trofeu ia la cantonada inferior dreta, el logotip del programa

El prestigiós premi que acaba de guanyar 'Joc de Cartes'

Altres programes de TV3 també han estat premiats en altres categories

Aina Clotet ha guanyat el premi Zapping a millor actor o actriu per la participació a la sèrie 'Això no és Suècia'. La 29a edició dels Premis Zapping, organitzada per l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, ha tingut lloc aquest dimecres a l'Auditori Axa de Barcelona.

Per part seva, l'actor Bruno Oro ha guanyat el premi Zapping a millor comunicador o comunicadora a la xarxa, mentre que el programa de TV3 'Joc de Cartes' ha obtingut el guardó en la categoria de millor programa d'entreteniment o concurs . A l'apartat de Televisió Local, el premi ha estat per a l'espai 'Terra de pa', a VOTV, Canal Blau i la Xarxa Audiovisual Local.

La resta del palmarès el van completar la sèrie 'Berlín', spin-off de l'exitosa 'La casa de papel', a l'apartat de millor sèrie de producció pròpia; 'Cachitos de hierro y cromo' a l'apartat de millor programa cultural, divulgatiu o documental; Roberto Leal a l'apartat de millor presentador o presentadora; el compte d'Instagram @croquetadexocolata a l'apartat de millor iniciativa a la xarxa, i 'Inner Ashes' a l'apartat de millor videojoc de producció pròpia.

Pel que fa als premis nominals, s'ha atorgat un premi especial a RTVE Catalunya pels seus 40 anys a Sant Cugat del Vallès. El premi Valors ha estat per a 3Cat per a l'espai infantil 'Els contes de la pinya'. El premi Grups d'Anàlisi de Programes ha estat per a 'This is philosophy', que aprova la història de la filosofia a l'audiència de forma "amena, accessible i rigorosa".

Finalment, el premi a Millor Continu Online Positiu per a Menors ha estat atorgat a Coloria World, plataforma que fomenta la imaginació i la creativitat infantil a través dels contes.

'Joc de Cartes': Garantia d'èxit

"Joc de Cartes" és un programa televisiu català emès per TV3 que ha aconseguit capturar l'atenció d'una àmplia audiència gràcies al format innovador i entretingut. Presentat pel xef català Marc Ribas, el programa enfronta quatre restaurants a cada episodi, competint per un premi de 5000 euros.

6x15 Les millors postres de Barcelona

La competència se centra a avaluar diversos aspectes de cada establiment, com ara la cuina, l'espai, el menjar, el servei i el preu, culminant amb una puntuació final que determina el guanyador. La incorporació de novetats com la possibilitat de canviar una de les notes de la valoració final i l'elecció del "plat estrella" per part del presentador, que afegeix 0,5 punts addicionals, manté l'interès i la frescor del programa.

L'estratègia de TV3 de renovar i ampliar “Joc de Cartes” per incloure més episodis i presentar novetats en el seu format indica el seu compromís amb mantenir el programa atractiu i rellevant per a la seva audiència.