Virginia en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 6 de març: Es descobreix el secret de la Virgínia?

També veurem que el Jordi i la Gina tornen a tenir problemes en la seva relació

Equador de setmana a 'Com si fos ahir' amb una sorpresa més pròpia d'últim capítol de la setmana. Tindrà a veure amb Virgínia. Però ho comentarem després. Abans us explicarem les altres dues trames que centraran el capítol de demà dimecres 6 de febrer.

Es consolida la parella Eva-Salva

La primera tindrà a veure amb Salva i Eva, una parella de nova creació i que, en general, agrada molt als fans de la sèrie. Després del greu ensurt que van viure per culpa de Marta, Eva i Salva tornen a certa normalitat i segueixen disposats a lluitar perquè es faci justícia. Recordem que volen anar fins al final a nivell judicial contra la multinacional que ven un producte tòxic.

Un producte que presumptament ha provocat greus problemes de salut a Malena, treballadora del gimnàs dirigit per EVA. Al capítol de dimecres veurem com Eva i Salva convencen el directiu per obtenir informació, però es troben que els que manen s'estan fent forts i no es deixen intimidar. El directiu ha estat acomiadat de manera fulminant i el vigilant de seguretat fins i tot veta l'entrada a l'empresa. Salva no es dóna per vençut. La parella està més unida que mai a tots nivells.

D'altra banda, en Jordi té un accident domèstic per culpa del cansament. Quan la Gina ho descobreix, ell dissimula, però la dona creu que és una cosa greu. La realitat és que està molt cansat per les "classes de neteja" que li imparteix Silvia, la seva ex. Una trama molt absurda - i molt criticada pels seguidors de la sèrie - però que encara cueja.

El secret de Virgínia podria sortir a la llum

Finalment arriba la trama més interessant. Marc força una trobada entre Cati i Virgínia. La trobada no va bé. Com és lògic, Virginia no té cap intenció de fer les paus amb què fos dona del seu pare. Considera, i amb raó, que és una interessada i l'ha estat fent servir. Enfadada se'n va. Amb les presses, la noia es deixa una bossa a La Iaia, els germans la troben i el que hi descobreixen desconcerta. Coneixerem per fi el secret que ha estat guardant Virgínia? Tindrà a veure amb un problema de salut, com molta gent pensa, o hi haurà un gir final?

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 6 de febrer?

L'episodi del dimecres 6 de febrer del 2024 començarà a les 16:05. Uns minuts abans respecte de l'horari que hi havia fins fa poc. El 'Cuines' dura uns minuts menys i per això s'avança 'Com si fos ahir'. Tindrà una durada, comptant la pausa publicitària, de 40 minuts. Com sempre, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.