Noe parlant per telèfon a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 7 de març: Eric pateix bullying i Noe fa això amb l'Aitor i el Miquel

També veurem com el Marcel comença a sospitar de les intencions de la Virgínia

S'acosta el cap de setmana i s'intensifiquen les trames a 'Com si fos ahir'. Al capítol del dijous 7 de març veurem com es desenvolupen tres trames. Dues d'elles interessants, que cada cop agraden més als fans de la sèrie. No es pot dir el mateix de la tercera, en què s'està allargant el xiclet de manera molt absurda.

La trama principal estarà centrada, una vegada més, en la Noe. És incapaç de tallar la seva relació amb l'Aitor. Tot i que ell està a punt de casar-se i se'l va amagar, l'atracció entre tots dos és superior i tornen a “recaure”. La Noe ha enganyat tothom. Al Miquel, evidentment, que no en sap res.

I a la seva mare, a qui va assegurar que ja havia deixat la relació amb l'Aitor. Aquest dijous veurem que la Noe rep una trucada en què li diuen que l'Èric ha patit assetjament a l'esquiada i decideix anar-lo a buscar amb l'Aitor. Però el Miquel s'hi apunta. Es descobrirà tot? Retreurà a l'Aitor que no a l'Institut no s'hagin adonat de la situació de bullying que primer va viure l'Adrià i ara pateix el seu fill?

Què trama la Virgínia?

Una altra trama interessant és la de la Virgínia. Al capítol de dimecres els seus germans van descobrir uns plànols. Inicialment pensaven que era uns apartaments davant del mar. Cadascú tenia el nom d'un dels quatre germans. Aquesta percepció canviarà al capítol de dijous. El Marc i el Marcel creuen que els apartaments són a Cadaqués encara que el Toni Petit creu que els plànols són estranys. Continuen indagant i finalment el Marc descobreix que el que surt, als plànols, no és el que ells pensen. Hi ha una intenció fosca per part de la Virgínia? La veritat és cada cop més a prop.

El Jordi i la Gina continuen en la mateixa línia

Finalment, la trama més soporífera tenen com a protagonistes el Jordi i la Gina. El Jordi torna a trobar-se malament quan està amb la Gina i ella, molt preocupada, veurà la Sílvia per explicar-ho, sense saber què descobrirà. Possiblement vegi com el Jordi està netejant a casa de la Sílvia i el malinterpreti. En qualsevol cas, no deixa de ser una de les trames més criticades per part de l'audiència.

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 7 de març del 2024?

L'episodi començarà a les 4 i 4 minuts de la tarda de demà dijous 7 de març. Des de fa uns dies els episodis estan començant una mica abans a causa de la menor durada del doble episodi del programa Cuines. Tindrà una durada aproximada, comptant la publicitat d'uns 40 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment un cop ja s'hagi emès el capítol.