Dues dones posen en una imatge, una porta ulleres de sol i una samarreta de ratlles verdes i blanques, mentre que l'altra, amb una samarreta verda, sembla estar pensativa.

L'outfit de Victoria Federica que provoca moltes crítiques

La neboda dels Reis sorprèn amb els vestits

Victoria Federica és neboda de Felip VI i néta de Joan Carles I. La jove sempre ha estat al focus mediàtic no només per la seva relació de parentiu amb la família reial, sinó també per la seva vida personal i professional, relacionada amb el món de la moda. És habitual veure-la en esdeveniments relacionats amb el món de la roba i és coneguda per la seva experimentació constant amb diferents estils. Recentment, la seva aparició als Latin Grammy 2024 ha generat una pluja de crítiques i comentaris diversos.

Victoria Federica va assistir als Latin Grammy 2024 a Sevilla amb un look que no va deixar indiferent ningú. Va optar per un vestit llencer platejat amb tirants fins i detalls de pedreria de la firma Era, complementat amb un únic guant blau a la mà dreta. Aquest accessori desconcertant ràpidament es va convertir en el centre d'atenció i va ser objecte de múltiples teories i crítiques en xarxes socials i mitjans especialitzats. El seu look incloïa també joies de Rabat i un pentinat amb ratlla al mig i ones suaus, va ser descrit com un homenatge a l'actriu Rita Hayworth.

Crítiques al guant únic

Tot i això, la decisió de portar només un guant blau va ser vista per molts com un intent fallit de destacar-se, provocant comentaris sarcàstics en xarxes socials i titulars mordaços a la premsa: "L'estil el persegueix, però ella és més ràpida". Tot i les crítiques, Victoria Federica segueix sent una figura influent en el món de la moda i una representant perfecta de la família reial espanyola en esdeveniments internacionals.

Fashion Week de Madrid

A més de la seva aparició als Latin Grammy, Victoria Federica va ser una figura destacada a la Mercedes Benz Fashion Week de Madrid . A l'edició de febrer de 2023, va destacar amb un conjunt metal·litzat de dues peces, compost per una americana i unes botes que li van donar un toc seixant. Aquest look, combinat amb celles despentinades i bossa de moda, va demostrar la seva habilitat per captar l'atenció i marcar tendències.

El setembre del 2023, durant la desfilada de Ynésuelves la mateixa setmana de la moda, Victoria Federica va tornar a sorprendre amb una armilla excèntrica, acompanyada pels seus amics Tomás Páramo i María García de Jaime. La seva presència al front row i la seva elecció de vestits reflecteixen la seva constant evolució en el món de la moda i la seva capacitat per mantenir-se rellevant

Victòria Federica: l'ovella negra de la Família Reial amb el seu germà Froilà

La constant atenció mediàtica que rep Victoria Federica no només és deguda a la seva connexió amb la reialesa, sinó també a la seva capacitat per generar titulars. La seva vida personal, incloent les seves relacions i amistats, així com la seva presència en esdeveniments importants, sempre són seguides de prop per la premsa del cor. En aquest sentit, comparteix amics amb el seu germà Froilà i és normal veure'ls junts al món de la nit.