Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 4 de juliol: La decisió del Joel mentre el Jofre comença a fer por

Veurem dues trames més i en una, la Gina rebrà una mala notícia

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Dins de menys de tres setmanes arriba el capítol final de temporada i de mica en mica les trames es van encaminant cap al final. Aquest dijous veurem com n'avancen quatre.

A la primera veurem, una vegada més, una cosa que passa al Flora, el bar on solen anar els protagonistes de la sèrie. El Miquel, la Vero, la Noe i l'Aitor coincideixen. En Miquel descobreix que la Noe el va enganyar respecte a les vacances. Li va demanar un canvi per poder anar amb la Vero i el Guillem de vacances a Astúries, però és evident que a la Noe li molesta la felicitat del seu ex. En Miquel, com és lògic, s'enfada.

El Joel pren una decisió

D'altra banda, el Joel ha decidit treballar a la cuina de La Iaia i fer classes de repàs. Inicialment no volia treballar però ha canviat d'opinió. Li agrada la cuina i la Mari Carmen està encantada amb ell a la cuina. Les coses semblen anar bé, però un dia coincideix amb un home que li parla del seu pare i el noi ho encaixa fatal.

Recordem que el seu pare el maltractava i actualment és a la presó per diversos delictes. A la seva mare li han pres la custòdia i després de diversos anys en un centre de menors ara està en acollida amb la Marta i el Salva.

El Jofre prepara una venjança després de la mort del seu pare?

També veurem que el Jofre segueix emprenyat amb els del grup. El dia del funeral del seu pare els va culpar de la seva mort i al final de l'episodi li vam poder veure una cara que no anticipava res de bo. És molt possible que busqui una venjança. Aquest dijous, la Cati se'l creua pel carrer i l'home la mira amenaçadorament.

Dura realitat per al Jordi, la Gina i l'Eva

Finalment, l'advocat de la Gina confirma que s'han de posar d'acord amb en Lluc per l'apartament. Era evident des del principi que això acabaria malament i la pròpia Eva ho reconeix. Un cop més s'ha tornat a equivocar. Ara té un deute d'un apartament que amb prou feines en podrà gaudir ja que l'actitud del Lluc és molt bel·ligerant.

On i a quina hora s'emetrà el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 4 de juliol del 2024?

L'episodi començarà després del 'Cuines', a les 16.02. Aprendrem a cuinar un arròs negre de l'Empordà, una delícia culinària que malgrat el nom no es fa amb tinta de calamar. Es fa amb un sofregit molt reduït i per al que necessitarem moltes hores. El capítol de 'Com si fos ahir' tindrà una durada aproximada de 40 minuts.

Com sempre es podrà en directe per TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.