Muntatge amb una imatge de Kiko Matamoros en un plat de televisió ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, jugadores del FC Barcelona celebrant un gol

Que no s'oblidi: L'opinió de Kiko Matamoros sobre les jugadores del Barça

El polèmic excol·laborador de Sálvame va carregar contra les jugadores del Barça

El Barça femení és un dels clubs més premiats a nivell internacional. 2 copes d´Europa en 3 anys ho avalen. A més, són dominadores absolutes de la seva lliga, que la comanden amb mà de ferro havent concedit només un empat, i vigents campiones també de la Supercopa d'Espanya.

Actualment, també són a quarts de Champions i semifinals de Copa de la Reina, cosa que en cas de guanyar-les totes les convertiria en un equip total i indestructible. L'afició i l'expectació que ha aixecat el futbol femení els últims anys ha estat meteòrica. La majoria dels clubs de primera divisió ja compten amb estructures professionals i això ha fet fer un salt de qualitat molt important als equips que conformen la primera divisió del futbol femení espanyol.

La selecció espanyola, també en plena expansió

Una de les coses que ha comportat la professionalització del futbol femení ha estat el salt de qualitat que ha fet la selecció nacional. La majoria de les jugadores que la conformen són del Barça i la resta la majoria del Reial Madrid. Les espanyoles es van alçar amb la Copa del Món l'estiu passat amb Jorge Vilda com a entrenador, en una final que Espanya va guanyar l'actual campiona d'Europa per 1 gol a 0 que va anotar la lateral andalusa del Reial Madrid, Olga Carmona.

Però si això no fos poc, ara als comandaments de Montse Tomé, la selecció ha guanyat la present edició de la Nations League doblegant França a la final, i obtenint un bitllet per disputar els Jocs Olímpics de París del proper estiu. El futbol femení està en plena expansió i les seves jugadores són icones per a molts aficionats. Aquest fet ha provocat que moltes persones es vulguin acostar a les jugadores per rebre firmes o fer-se una instantània. Una cosa que abans no estaven acostumades.

Kiko Matamoros carrega contra les jugadores del Barça

Al final d'un dels partits de lliga a l'estadi Johan Cruyff les jugadores del Barça van veure com des de la grada se'ls llençava tota mena d'objectes perquè els poguessin signar. La quantitat d'objectes va ser tan gran que algunes jugadores van optar per no signar. Aquest fet va molestar alguna gent, entre ells també periodistes, i és en aquest sentit quan Kiko Matamoros davant les imatges de les jugadores del Barça va atacar dient “Però aquestes persones quin cony s'han cregut que són? Procedeix molt fàstic veure aquestes actituds ". Una frase que no va agradar res a les jugadores del Barça ni als aficionats del futbol femení que van retreure l'actitud i les paraules del polèmic tertulià.