Marta en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 8 de març: Surt a la llum el secret que la Marta amaga

També hi haurà problemes greus per a la Feli

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i hi ha força novetats interessants. Algunes trames s'acceleren i alguns personatges notaran les conseqüències dels actes. Qui més ho pagarà és la Feli. La seva situació fa temps que és insostenible. Una experta a ficar-se en embolics, mentir i delinquir si cal.

Ha estat setmanes robant medicaments a l'hospital on el seu xicot Andreu treballa. Ell, evidentment, no en sap res. És un bonàs i ara confia cegament en la parella. La Magda, superior de l'Andreu a l'hospital, no pensarà el mateix. Ella sospita de la Feli pel robatori de fentanil, però l'Andreu la defensa. Feli fa un cangur al Nico, es despista un moment i comet un error fatal. L'Andreu ho descobreix i embogeix.

La Noe intenta gestionar el que li ha passat al seu fill

En una segona trama veurem com la Noe està molt preocupada per l'Eric però també per l'Aitor. Recordem que al capítol d'avui la Noe, amb el Miquel i l'Aitor, ha hagut d'anar a recollir l'Eric després que uns companys el deixessin lligat a la intempèrie durant les colònies. En Miquel l'anima a sortir amb les amigues per distreure's. Està enfonsada i es veu incapaç d'ajudar el fill. Noe valora que la cuidin.

En Miquel segueix sense veure res i creu que la preocupació de l'Aitor pel que li ha passat a l'Eric és perquè és molt responsable a la feina com a tutor. Res més lluny de la realitat.

El secret de la Marta... serà el que tothom pensa?

Finalment sortirà a la llum el secret de la Marta. Als grups de Facebook de 'Com si fos ahir' hi ha hagut molt debat. La majoria creu que la Marta es va quedar embarassada de Miquel quan tenia 16 anys i va acabar avortant. Amb les pistes que els guionistes han donat es pot deduir aquesta teoria però… i si hi ha un gir de guió?

Les amigues es penedeixen de no haver avisat la Marta de la trobada amb Noe i es presenten a casa seva. Fins i tot la Gina li diu directament: "No facis aquesta cara, no t'hem dit res". El motiu és el que va fer a l'Eva, enviant-li una amenaça anònima. La Marta els revela un secret del passat.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 8 de març del 2024?

Com és habitual, l'episodi de la telenovel·la de tardes de TV3 s'emet després del programa Cuines. Aquest divendres 8 de març del 2024 comença a les 16:14 i té una durada aproximada de 40 minuts.

Es podrà veure, també com sempre, a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma podràs recuperar aquest episodi – i qualsevol dels més de 1000 que s'emporten en 7 temporades – en qualsevol moment.