La cantant Bad Gyal durant un concert

Bad Gyal publica la nova cançó i supera les 45.000 visualitzacions en poques hores

Bad Gyal estrena la cançó 'Give me' que formarà part del disc 'La Joia'

La cantant catalana Bad Gyal ha publicat la cançó 'Give me' que formarà part del disc 'La Joia', que veurà la llum el proper 26 de gener. La producció de tema és de Scott Storch i Nely L'Arma Secreta, que ja havien treballat amb l'artista anteriorment per separat amb cançons com 'Zorra' o 'Slim Thick' (Storch) i 'Judas' (Nely). La cantant també ha esgotat entrades al concert del WiZink Center en dues setmanes i ha anunciat una nova data a Madrid que serà el 7 d'abril.

Les noves entrades es poden comprar aquest divendres. '24 Karats tour' farà parada a Barcelona el 9 de febrer amb un concert al Palau Sant Jordi. La cançó 'Give me' se suma als altres 14 temes que completaran el nou disc de 'La Joia'. Es podran escoltar les col·laboracions inèdites d'Anitta, Morad, Ñengo Flow i Tommy Lee Sparta, que se sumaran a les de Myke Towers ('Mi Lova'), Tokischa i Young Miko ('Chulo pt.2') i Quevedo ('Real G').

La portada del senzill està feta per Sheila Janet Pinas, responsable de tot l'univers fotogràfic de 'La Joia', on Bad Gyal apareix amb vestit de la col·lecció SS 2002 d'Esteban Cortázar, que apareix també a la portada de 'Naughty Girl' ( 2003) de Beyoncé. La gira de 'La Joia' començarà el 2 de febrer a Saragossa amb una gira de l'Estat que arribarà fins al 13 d'abril. El tour també tindrà dates internacionals i passarà per Colòmbia (Festival Estéreo Picnic), Mèxic (Festival Cerimònia) i Alemanya (At Night Festival).

Bad Gyal - Give Me (Visualizer)

Així serà la gira de Bad Gyal el 2024 per presentar el seu nou disc

Bad Gyal, la reconeguda artista de dancehall, s'embarcarà a la seva gira "24 KARATS TOUR" el 2024, on presentarà el seu primer àlbum "LA JOIA". La gira inclou diverses ciutats espanyoles, començant a Saragossa el 2 d'abril del 2024 i seguint per Barcelona, ​​la Corunya, Bilbao, Madrid, València i Granada. Els concerts prometen ser una mostra del seu talent i estil únic, i s'espera que siguin un desplegament emocionant de música i moda, solidificant la seva posició com una de les artistes més innovadores del panorama musical actual.