Muntatge amb una imatge de Collserola de fons. A la dreta dins un rectangle, escena de Vero i Gerard a 'Com si fos ahir'

Qui és Mark Ullod? Gerard, el nou personatge de 'Com si fos ahir'

Ara com ara coneixem poques coses d'aquest nou personatge que, a priori, no tindrà gaire continuïtat

Nou personatge a 'Com si fos ahir'. Es tracta de Gerard, interpretat per Mark Ullod. El Gerard és un motard corpulent que té una relació amb la Vero, amiga de la Noe. La Vero, interpretada per Xènia Reguant, ha reaparegut a la sèrie després de diversos anys d'absència.

Ara com ara el Gerard ha aparegut poc. La setmana passada va aparèixer al centre d'estètica de  la Vero per anar a recollir-la i sortir a fer una volta amb moto. No va quedar gaire clar si era la seva parella o bé un amic però tot indica que el Miquel ho va interpretar de la primera forma. Xènia Reguant, l'actriu que interpreta la Vero, ha especificat a l'espai #SafareigCSFA dirigit i presentat per Jaume Borja que el Gerard no és el seu nòvio oficial. Es podria dir que hi ha alguna cosa però res de seriós.

Així ho hem pogut comprovar al capítol d'avui. Ella mateixa ho ha dit al Miquel, amb el seu estil clar i directe habitual: "Folla bé però només sap parlar de motos i jo busco altres coses".

Recordem que la Vero ha tornat a la sèrie després de diverses temporades sense sortir. És amiga de la Noe i de fet la seva reaparició és perquè la Mari Carmen la va trucar perquè animés a la Noe després que ella prengués la decisió de deixar en Miquel i anar-se'n amb l'Aitor. La Vero té problemes en el seu negoci i ha recorregut al Miquel perquè l'ajudi.  El Miquel, consultor de professió, ho fa gratis i encara que al principi se sent atret per la Clara, treballadora al centre, per qui realment sent alguna cosa és per Vero.

Tot i que encara no ha passat res entre el Miquel i la Vero, és qüestió de temps. Ja van estar a punt de besar-se en un capítol de la setmana passada. Com reaccionarà la Noe quan ho sàpiga?

Qui és el Mark Ullod?

Mark Ullod, de 53 anys, és actor i actor de doblatge. És conegut per la seva versatilitat i àmplia gamma de personatges tant al cinema com a la televisió i animació.

Cursa al cinema i televisió

Ullod ha participat a diverses produccions cinematogràfiques i televisives. En l'àmbit del cinema, se'l recorda per les seves actuacions en pel·lícules com The Cold Light of Day (2012), Body Armour (2007) i Winning Streak (2012). També ha aparegut en sèries com El Pueblo i Serrallonga.

Veu i doblatge

On més destaca Mark Ullod és a la seva feina com a actor de doblatge. És conegut per prestar la seva veu a diversos personatges icònics en sèries i pel·lícules d'animació. Entre els seus treballs més destacats es troben les veus de Kogorō Mouri a Detectiu Conan , Jimbei a One Piece i Maui a la versió catalana de Moana. Ullod ha estat una figura constant en el doblatge de sèries d'anime i pel·lícules, cosa que li ha permès arribar a un públic més ampli i divers.

Mark Ullod - No es mereixen (De "Vaiana")

A més, ha treballat en el doblatge de videojocs i sèries de televisió, incloent personatges a Corto Maltès i Generació V. La seva capacitat per interpretar una àmplia gamma de veus i personalitats ha estat clau per al seu èxit en aquesta àrea.

Mark Ullod també ha estat reconegut per la seva contribució a la cultura del doblatge i l'actuació. Ha participat en diversos esdeveniments i panells, com ara el videofòrum d'animes al Manga Barcelona 2022, on va compartir la seva experiència i coneixements amb fans i col·legues.