Muntatge amb una imatge de Litus i Ainhoa a 'Com si fos ahir' i al centre, dins d'un cercle, una noia jove emportant-se una mà al capdavant

'Com si fos ahir' del 28 de maig: Novetats sobre l'Ainhoa

Els problemes entre la Virgínia i els seus germans també seran part important del capítol

Segon capítol de la setmana de 'Com si fos ahir'. Aquest dimarts veurem com evolucionen quatre trames.

A la primera veurem que la Silvia truca al Francesc. Recordem que el Francesc va ser l'empleat de la companyia de la llum que va solucionar el problema que va tenir la Sílvia. Des de llavors ella l'ha intentat localitzar sense gaire èxit. Avui veurem que l'home no la recorda i ella es frustra. Però l'Eva l'anima a fer un pas més. La Silvia porta cupcakes al Francesc a la feina. Recordem que això ja ho va fer i els cupcakes al final se'ls va quedar una secretària que no va voler donar-li més informació sobre el Francesc.

El Litus... reculant amb Ainhoa?

Una altra trama més interessant és la del Litus i l'Ainhoa. Ell va acabar obrint els ulls després que l'Ainhoa enganxés al seu fill. La reacció de l'Ainhoa quan va saber que el Litus la deixava va ser l'habitual. Intentar fer pena i fer xantatge emocional dient que no té diners ni cap lloc on anar. El Litus sap a través del Toni petit que l'Ainoha no necessita ajuda. Serà veritat? Quina estratègia prepara l'Ainhoa? És evident que aquesta trama no s'ha acabat i que fins a final de temporada poden passar moltes coses… i segurament no siguin bones.

També veurem que la Cati no pot organitzar el casament de l'Ivan i el Ricky i els recomana una organitzadora de casaments.

Esclata el conflicte entre la Virgínia i els seus germans

Finalment, el Sergi confessa a la Virgínia que el Marcel li va pagar per estar amb ella. La Virginia retreu als seus germans que hagin fet trampes. Discuteixen. Era una cosa que es veia venir. La noia ha volgut fer una competició per decidir qui serà l'hereu de la seva empresa. El Marc i el Marcel lluiten en una competició amb proves força absurdes. Ara com ara guanya el Marcel per 2 a 1.

Hi ha un total de cinc proves. La quarta consistia a trobar un xicot a la Virgínia però el Marcel ha jugat brut. I la cosa ha esclatat. Tot i que la trama de la Virgínia era una de les que més interessaven als fans de la sèrie, ara es mostren molt crítics amb els guionistes per la deriva que ha pres.

On i a quina hora es pot veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 28 de maig de 2024?

En campanya electoral hi sol haver canvis de programació a TV3. Ara com ara sembla que no afectarà 'Com si fos ahir' i aquest dimarts podrem veure l'episodi en el seu horari habitual, poc després de les 4 de la tarda. Tindrà una durada aproximada de 40 minuts.

El que no canvia és on es podrà veure. Com sempre, en directe per TV3 i la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure a posteriori en qualsevol moment.