Lorena Castell al plató de Zapeando

Les fotos de Lorena Castell de vacances amb les amigues que més van triomfar a l'estiu

La catalana Lorena Castell triomfa a la televisió i a les xarxes socials

Lorena Castell està vivint un dels moments més intensos de la seva carrera professional i personal. La presentadora i col·laboradora de televisió va estar al capdavant del programa 'Vamos a llevarnos bien', un xou d'humor i entreteniment que es va reformular completament després del fracàs de la primera versió amb Ana Morgade. Castell el presenta a la temporada estival i encara que els índexs d'audiència van ser millors (una mitjana del 7'1% per a Castell pel 4'8% de Morgade) continua sent un percentatge inferior a la mitjana de la cadena pública estatal.

Lorena Castell tenia una gran expectativa a "Vamos a llevarnos bien"

"Vamos a llevarnos bien" és un programa en clau d'humor que tracta temes d'actualitat i que compta amb la participació de convidats famosos que s'enfronten a diferents proves i jocs. Al primer programa, Lorena Castell va comptar amb la presència de Yolanda Ramos, Edu Soto, Palomo Spain i Carolina Iglesias, entre d'altres. A més, el programa té com a col·laboradors habituals Marina Rivers, Aníbal Gómez, Ares Teixidó i Alex O'Dogherty. Caldrà veure si després dels discrets números d'audiència, Televisió Espanyola es decideix a renovar l'espai el proper estiu i en cas que sigui així, si compta amb Castell o no.

En un pla més personal, la presentadora no dubta a penjar a Instagram fotos sobre la seva faceta més íntima amb família i amics, cosa que agrada molt als seus fans. L'estiu passat van triomfar molt unes fotografies en què es podia veure Lorena Castell presumint d'abdominals i de cames tonificades amb diversos biquinis que han deixat sense paraules els seus fans. La catalana ha demostrat que està en plena forma i que té cura de la seva alimentació i salut. A més, fa unes setmanes també va viatjar a Bali amb el seu fill, amb qui va recórrer Indonèsia amb moto. Pel que fa a la presentadora, està travessant una etapa molt positiva a la seva vida, després d'haver trencat amb el seu xicot Ruben Bernal fa uns mesos. Lorena es mostra feliç i radiant tant a la seva faceta professional com a la personal. Sens dubte, Lorena Castell triomfa amb aquestes imatges.

On es va donar a conèixer Lorena Castell?

Lorena Castell ha tingut una trajectòria destacada al programa 'Zapeando', un popular espai televisiu emès a La Sexta a Espanya. Durant el seu temps a Zapeando, Lorena es va establir com una de les figures més estimades i reconegudes del programa, gràcies al seu carisma, sentit de l'humor i capacitat per connectar amb l'audiència. Des de la seva incorporació al programa als seus inicis, Lorena va demostrar ser una col·laboradora versàtil i entretinguda, aportant el seu propi estil i personalitat al format. La seva habilitat per comentar sobre temes d'actualitat i cultura pop, juntament amb la seva espontaneïtat i habilitat per a la improvisació, la van convertir en una part essencial de l'equip de 'Zapeando'.

Durant els seus gairebé deu anys a Zapeando, Lorena va participar en una gran varietat de segments i discussions, aportant sempre una perspectiva fresca i entretinguda. La seva presència al programa no només es va limitar a ser col·laboradora, sinó que també va assumir rols de copresentació en diverses ocasions, demostrant la seva versatilitat i capacitat per adaptar-se a diferents rols dins del format televisiu. Una etapa que ja va donar per tancada i ara afronta nous reptes professionals com el de l'estiu passat.