Salva, personatge de Com si fos ahir, pensant

'Com si fos ahir' 15 de desembre: En Salva i la Marta en crisi

La sèrie de sobretaula de TV3 avança en les trames i algunes es comencen a posar interessants

Els seguidors de 'Com si fos ahir' podran gaudir el divendres 15 de desembre del 2023 d'un nou capítol. Si són puntuals a la seva cita engegaran el televisor a un quart de cinc de la tarda per gaudir de les trames de la sobretaula de TV3.

En una podrem veure com en Salva ha anat al psicòleg, que li ha recomanat que es prengui les coses amb calma. L'advocat viu una crisi personal i professional després de cremar-se molt per un cas. Fins i tot s'ha plantejat deixar la professió encara que a última hora va fer marxa enrere. Una rectificació que, juntament amb anar al psicòleg podria servir-lo per superar els seus problemes. Seguint els consells, el noi es planteja no anar a la trobada del grup per veure el concurs. La Gina, parella d'en Jordi, participarà en un concurs televisiu amb en Rudi i cal veure si seran capaços de guanyar el suculent premi. Tots dos concursants han tingut problemes durant la preparació del concurs i la Gina es disculpa amb el noi per haver estat dura amb ell.

Jordi, personatge de Com si fos ahir. D'esquena Gina, la seva parella
Jordi, de Com si fos ahir | TV3

Marta a punt de prendre una decisió dràstica que afectaria la seva parella

Mentrestant, la Marta es comença a desesperar pel caràcter trist del Salva, la seva parella. El personatge de la Marta, interpretada per Sílvia Bel, ha anat suavitzant el caràcter amb el pas dels anys i s'ha tornat menys egoista però continua sent igual de clara i directa. No suporta que en Salva hagi adoptat una actitud tan trista i el fet que es plantegi no anar amb tota la colla a veure el concurs podria ser la gota que fa vessar el got. El grup d'amics sempre ha estat molt unit i la Marta podria veure com un afront que la seva parella la deixi de banda en un moment així.

La Feli segueix ficant-se en embolics. Tornarà a acabar malament o Andreu serà capaç de fer-la reaccionar?

Feli demana a en Julio, el seu cap a l'ONG, que no compti la seva trobada amb en Jerónimo. Sembla que la noia torna a mantenir relació amb l'entorn que tants problemes li va donar fa unes setmanes. Jerónimo, delinqüent de poca muntanya, li ha proposat un nou "negoci" i la cosa podria acabar malament. A banda, l'Andreu, la seva parella, no pot deixar de desconfiar de la Feli i, amb la Silvia, obren un paquet que li ha deixat un missatger a casa seva. L'Andreu, personatge considerat com un "bonàs" , és l'únic que el pot salvar i apartar d'aquests ambients tòxics. El problema és que la seva parella amaga moltes coses i no es vol deixar ajudar.

Marc Cartes, Andreu a la sèrie, i el seu personatge més recordat a TV3

Ara és el personatge amb el cor més gran de 'Com si fos ahir' però fa gairebé 25 anys, Marc Cartes va interpretar un dels grans dolents de les sèries de TV3. Molts encara ho recorden per interpretar Salvador Borés a 'Laberint d'Ombres'. El personatge de Cartes era un psicòpata molt hàbil per dissimular i fer creure tothom que en realitat era bona persona. No dubtava a matar o fer el que fos per aconseguir els seus objectius, fins i tot va fingir que anava en cadira de rodes. La seva principal obsessió era la Gemma, interpretada per Montse Germán. Germán també apareix a 'Com si fos ahir' al paper de Sílvia.