Laura Escanes amb el mòbil a la mà i traient la llengua

Laura Escanes prepara nou programa a TV3: La foto de la nova imatge

Laura Escanes ha aparegut amb un canvi de look radical per exigències del guió

Alguns, potser els de més edat, la coneixeran perquè és l'ex de Risto Mejide. Altres, potser els més joves, la coneixeran per mèrits propis com a influencer i creadora de contingut. Laura Escanes no deixa ningú indiferent. Acumula milions de seguidors en xarxes socials i les seves publicacions generen opinió i debat . També és coneguda per les seves aparicions a diferents programes de televisió.

Una de les seves últimes publicacions ha estat un text que ha emocionat els seus followers: "Jo aquest matí amb tot el drama en acomiadar-me de la meva filla abans d'anar-me'n a gravar tot el mes" . Es refereix a la seva filla Roma i al programa "La travessa", de TV3, la primera temporada del qual es va emetre per la web. La catalana té signada una segona temporada i aquesta és precisament la que ha començat a enregistrar ara.

El programa consisteix a recórrer Catalunya. En altres episodis recorria el Pirineu i altres zones interiors, però ara recorrerà la Costa, des del Cap de Creus fins al Delta de l'Ebre. Aprofitarà el mes de maig per banyar-se a les boniques cales de la Costa Brava. No hi ha gent i l'aigua, tot i estar molt freda, la temperatura no té res a veure amb la dels mesos d'hivern.

Sabem pocs detalls de com serà la nova temporada i quan començarà, però el que sí que sabem és que la productora aposta per un nou look de Laura Escanes. En la seva darrera publicació a la xarxa social Instagram, es pot un pentinat i un maquillatge que dista molt de les imatges anteriors. Amb això, els responsables de 'La Travessa' volen apostar per una presentadora renovada.

La Travessa

En què consisteix La Travessa? Laura Escanes es posa les sabates correctes per recórrer el país i 'acompanyar' els concursants. Aquests hauran de recórrer més de 200 quilòmetres amb un fort desnivell. Pugen muntanyes, creuen rius i han d'estar molt preparats físicament. Quan comencen l'etapa no en coneixen els detalls i van rebent un mapa que els portarà a la fase següent. Competeixen diversos grups, fins a arribar a la gran final de temporada, que la disputen dues parelles i que poden guanyar fins a 10.000 euros.

Un programa de la nova 3Cat

La Televisió de Catalunya tradicional lluita per competir amb les plataformes de streaming i ha creat el 3Cat. És una plataforma en línia que ofereix molts programes, documentals, sèries, pel·lícules. En el cas de la primera temporada de Laura Escanes, La Travessa només es va poder veure per Internet. Altres formats, com els d'Andreu Buenafuente i Carles Porta, es poden veure en tots dos formats, per televisió i també a Internet.

La segona temporada de La Travessa, en què el premi creix fins als 20.000 euros, ja ha començat a gravar-se, un detall que demostra la clara aposta de TV3 amb la influencer catalana.