Albert Pla, Rosalía i C Tangana

VÍDEO: Albert Pla embolica la troca amb una “col·laboració” amb Rosalía i C.Tangana

El cantautor ha presentat el seu darrer tema en què parla sobre la Intel·ligència Artificial

El cantautor Albert Pla ha sorprès aquest divendres els seus fans amb la publicació del nou tema i videoclip 'Ay Ay Ay'. Amb un contingut manipulat i editat digitalment, la peça musical uneix simbòlicament en un tema Pla amb la col·laboració tres dels grans noms del pop urbà del moment: Rosalía, C.Tangana i Bizarrap . Després d'haver estat un dels protagonistes aquest dimecres de l'actuació de Stella Maris al Primavera Sound, Albert Pla ha publicat la seva proposta que simula una col·laboració a les xarxes socials acompanyada del text " Aquí estem tots tres. Gràcies a vosaltres" . El títol de la cançó, 'Ay Ay Ay', suggereix que podria estar realitzada amb intel·ligència artificial.

En un tema de durada curta, Pla presenta uns artistes que agraeixen poder realitzar aquesta eventual col·laboració i repeteixen en diverses ocasions: “Aquí estem tots tres: Rosalía, Tangana i Albert” . La peça s'ha publicat aquest divendres al matí en diversitat de xarxes socials, sense que Pla hagi revelat la seva pretensió amb aquest treball irònic i crític amb la tecnologia i que podria esdevenir un futur del sector musical.

AI AI AI - Albert Pla

El mateix Albert Pla ha compartit el vídeo a xarxes socials i la publicació s'ha fet viral: "aquí estem tots tres, gràcies a vosaltres" , comenta el cantautor. Les respostes no han trigat a arribar.

Els usuaris de la xarxa social X us feciliten pel nou tema i per l'edició del vídeo. Consideren que és molt bona idea fer un 'tema' al costat de noms tan importants del pop del moment com Rosalia, C Tangana o Bizzarap.

Intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial, coneguda per molts com IA, per les sigles, ha irromput a la nostra societat i ha arribat per quedar-se. Albert Pla vol fer-se'n ressò i vol dedicar-li aquesta cançó. També alguns usuaris suggereixen que podria estar transmetent el missatge que aquesta cançó s'ha fet fent servir intel·ligència artificial.

Pla s'ha limitat a compartir el contingut del vídeo i repetir el lema, però no s'ha pronunciat sobre la possibilitat que la cançó estigui feta utilitzant intel·ligència artificial.

Albert Pla, un heroi per a alguns, polèmic per a altres

Albert Pla no deixa ningú indiferent. El cantautor català porta dècades de carrera i continua component cançons i nous temes. També és conegut per les seves opinions i discurs sobre la monarquia i sobre Espanya. Per exemple, el 2013, va manifestar que "a mi sempre m'ha fet fàstic ser espanyol, com espero que tothom", cosa que va provocar la suspensió de molts dels seus concerts.

Més endavant, el 2014, va dir "matar ara tots els de Podem i Ciutadans abans que portin guardaespatlles." La formació estada va denunciar el cantant per les seves paraules i la història va acabar amb multa de 100 euros.

A banda de publicar 13 discos, també ha publicat dos llibres: "Espanya de merda" i "Espanya en guerra" , el 2015 i el 2020.