Muntatge amb una imatge de Toni Soler, del seu compte d'Instagram. A l'esquerra, una imatge borrosa del seu fill Martí

FOTO: Qui és el fill de Toni Soler?

Unes publicacions a Instagram ens descobreixen la identitat del noi

Periodista, productor de televisió i escriptor català de 59 anys, Toni Soler és una de les figures més icòniques de TV3; ho és per la seva enorme personalitat, pel sentit de l'humor que ha impregnat a molts espais de la casa, i molt especialment per ser el creador d'un dels programes estendards de la cadena pública catalana: Polònia.

Amb Polònia va aconseguir definir a la perfecció el sentit de l'humor català, és l'espai que millor representa la comèdia des del punt de vista del ciutadà català: una paròdia sobre la societat i la política actual, posant el dit a la nafra i ironitzant sobre l'actuació dels personatges més mediàtics. Soler també ha dirigit i presentat el programa satíric diari de TV3, Està passant, espai que actualment presenten Òscar Andreu, Jair Dominguez, Natza Farré i Queco Novell. Tenint en compte el seu abandonament com a presentador de l'Està Pasant, Toni Soler va dir: "Estic contentíssim d'haver deixat l'Està passant, estava fins al monyo".

El famós presentador també escriu regularment al diari Ara i dirigeix la publicació d'història "El món d'ahir". La seva obra literària inclou els llibres "Història de Catalunya (Modèstia a part)", "Un bon cel: El zelador d'Olot i la banalitat de la mort" i "14 d'abril. Macià contra Companys", entre d'altres.

El clan dels Soler

Aquests dies, un altre Soler li ha tret protagonisme al conèixer-se el seu aniversari via xarxes socials. El fill menor de Toni Soler, Martí, ha fet 21 anys. Un fet que el mediàtic periodista ha volgut compartir amb els seus seguidors a Instagram, penjant una entranyable fotografia del seu fill de petit, amb la cara seriosa, sense ganes de menjar-se un tros de meló i un altre de síndria que esperaven en un plat. Una instantània que, com no podia ser d'una altra manera, Toni Soler ha acompanyat amb el seu habitual sarcasme: "Avui en Martí en fa 21 i aquest vespre SÍ que es menjarà el postre encara que no li agradi".

Imatge de Martí Soler de nen. Del perfil d'Instagram de Toni Soler
Martí Soler de nen. Del perfil d'Instagram de Toni Soler | Instagram de Toni Soler

La parella de Toni Soler és Laura Gas, editora de l'esmentada revista "El món d'ahir" que dirigeix en Toni. La mare del noi sempre ha compartit publicacions en l'aniversari del noi, com quan en va fer 15, acompanyant-la d'un comentari marca de la casa: "Aquesta fotocòpia, millorada, del seu pare fa avui quinze anys. @23blp moltes felicitats!". La veritat és que veient aquestes imatges no hi ha cap dubte de la identitat del noi com a fill del presentador de TV3. Tal pare, tal fill.

Martí Soler actualment. Del perfil d'Instagram de Laura Gas
Martí Soler amb quinze anys. Del perfil d'Instagram de Laura Gas | Instagram de Laura Gas