Maties i Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' de l'1 de juliol: Tensió al funeral del Maties

També hi haurà trames menors com la de l'Iván i el Ricky o la de la Patri i l'Anju

El primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' ve amb conseqüències del que ha passat al capítol de divendres. La mort del Maties va ser el final del capítol passat i aquest dilluns veurem el funeral. El Jofre està enfonsat i vol celebrar el funeral del seu pare en la intimitat, però el Litus convenç alguns del grup perquè l'acompanyin, cosa que acabarà sent un error. Possiblement el Jofre esclati, no els perdona tot el que ha passat. La relació amb la seva filla passa per un mal moment després que ella no lamentés la mort del seu avi. O almenys no la lamentés com el Jofre esperava.

L'Ivan incapaç de cancel·lar el casament mentre el Ricky fa veure que no s'assabenta de res

En una segona trama, l'Iván està nerviós pel casament i li surt una granisada a l'esquena. És la trama més avorrida d'aquest final de temporada i els seguidors de la sèrie són molt crítics. A més d'avorrida, la consideren surrealista. L'Ivan és incapaç de dir al Ricky que no es vol casar amb ell perquè no està enamorat. Seria la segona vegada que ho deixa però tard o d'hora haurà de prendre una decisió. El casament és al juliol, possiblement el diumenge 21, quan s'emeti el darrer capítol de la setena temporada. El Ricky el cuida però això fa que l'Ivan se senti cada vegada pitjor.

El Ricky sap perfectament que l'Ivan no n'està enamorat perquè va sentir un missatge però es resigna a perdre'l. Això o que està tramant alguna cosa.

Indignació de la Patri i l'Anju a la feina

Finalment, la Patri i l'Anju han rebut consells de relaxació com a teràpia psicològica i s'indignen. Totes dues ho estan passant malament des que fan torn de nit. Descansen malament però el pitjor són els tipus de vídeos que hi tenen a veure. El Toni Petit veu un dels vídeos que mira la Patri per feina. Coneixent-lo segur que no reacciona bé.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 1 de juliol del 2024?

El primer episodi de 'Com si fos ahir' del mes de juliol començarà a les 16.02, uns minuts abans del que és habitual. Tindrà una durada aproximada de 35 minuts. El que no canvia és el lloc d'emissió: a TV3 i a la plataforma 3cat.