Jordi Évole a Col·lapse

Jordi Évole penja una foto del Barça Femení i l'ataquen per dos motius

El periodista rep crítiques per la seva hipocresia

El FC Barcelona femení va aconseguir la tercera Champions League de la seva història. Les jugadores de Jonathan Giráldez van fer un gran partit i van aconseguir vèncer l'Olympique de Lió per 2-0 . Les franceses van ser les seves botxines el 2022, quan les blaugranes van caure 1-3. San Mamés es va omplir de samarretes del Barça, de senyeres i estelades i els aficionats van tornar a gaudir d'un gran espectacle esportiu.

Els missatges de suport, reconeixement i felicitació a les jugadores del Barça no es van fer esperar. Representants del món de l'esport, com el fins ara entrenador del FC Barcelona masculí, Xavi Hernández, van felicitar les futbolistes. També periodistes com Jordi Évole, que van publicar els seus missatges a xarxes socials "perquè toca" .

En aquest sentit, el periodista català és conegut per la seva equidistància i per ser un “bé queda” . El seu missatge no ha passat desapercebut i diversos usuaris de la xarxa social X l'han posat a lloc per la seva hipocresia i per les seves incoherències.

Évole forma part del grup de periodistes que defensen Palestina fins a la defensa d'Israel. Per aquest motiu li han preguntat si aquesta foto hagués estat possible a la seva estimada Palestina. " Aquesta foto mai hauria pogut donar-se en un lloc com Palestina oi?". O "En segons quin país l'haurien lapidat, penjat o degollat. Spoiler: en unes dècades ho exigiran aquí".

Missatges de resposta a Jordi Évole
Missatges de resposta a Jordi Évole | Twitter

I no només això. El català també ha estat atacat perfils independentistes. Critiquen que des de la ideologia d'esquerres, i suposadament, de defensa dels drets humans, no hagi estat prou contundent a l'hora de denunciar la repressió de l'Estat espanyol contra el poble de Catalunya.

El Barça, el millor equip del món

El Barça femení ha esdevingut el millor equip del món. Aquesta temporada ha tornat a aconseguir el triplet, aconseguint Lliga, Copa i Champions. A la competició regular, no ha tingut rival. A la final de la Copa, les noies van vèncer a Saragossa contra la Reial Societat per un contundent 8-0. I a la Champions, ja coneixem el resultat. Les de Jonathan Giráldez han aconseguit robar el protagonisme europeu a l'Olympique de Lió, que també és un dels equips més en forma del moment.

Jonatan Giráldez se'n va

El fins ara entrenador del FC Barcelona femení deixa l'equip i el club. No se'n va igual que Xavi Hernández, que ha estat cessat. Se'n va per voluntat pròpia, a la recerca de nous reptes. El seu destí serà els Estats Units. Entrenarà el Washington Spirit, de la lliga femenina dels Estats Units.