La cantant Bad Gyal

La nova gira de Bad Gyal: Quan farà parada a Barcelona?

Bad Gyal també ha ofert un llançament del seu nou disc

La cantant catalana Bad Gyal ha anunciat aquest dijous el llançament del seu primer disc 'La Joia', que sortirà el proper gener de 2024. Ho va fer a les xarxes socials amb un vídeo, acompanyat d'un cartell. En aquest sentit, la cantant ha revelat que també oferirà una gira que passarà per diverses ciutats espanyoles. '24 Karats tour' farà parada a Barcelona el proper 9 de febrer amb un concert al Palau Sant Jordi.

També actuarà en ciutats com Saragossa, Madrid, La Corunya, València, Granada i Bilbao. Les entrades es posaran a la venda el 28 de novembre.

Bad Gyal, el nom real del qual és Alba Farelo -filla de l'actor català Eduard Farelo- coneguda pel seu ús de l'Auto-Tune i un estil distintiu que barreja diversos gèneres. Va començar la seva carrera musical el 2016, arribant a la viralitat amb la seva primera cançó, una versió de la cançó “Work” de Rihanna. Una cançó que va cantar en català, la seva llengua materna. A partir d'aleshores, la seva trajectòria ha anat en augment i ja és un referent internacional.

La Joia · Enero 2024