Muntatge de Joan Carles I somrient amb un vestit negre i Pablo Urdangarin seriós amb els cabells mullats

Joan Carles I i el rumor sobre Pablo Urdangarin després del que va passar

Pablo Urdangarin es destaca per la seva autonomia i el seu compromís amb la seva carrera

Joan Carles I, conegut per la seva generositat amb els néts, ha estat sempre una figura paterna i benefactora dins de la família reial. Al llarg dels anys, ha cobert els seus fills de regals - que pagàvem tots - i, segons rumors, ha ofert cobrir molts dels seus capricis. No obstant això, aquesta generositat sembla no haver arribat a Pablo Urdangarin de la mateixa manera.

Pablo Urdangarin, igual que Leonor i la infanta Sofia, filles de Letizia i Felip, ha optat per no acceptar l'ajuda econòmica del seu avi. Diversos mitjans informen que, tot i ser un dels favorits de l'exmonarca, Pablo ha preferit seguir el seu camí sense dependre dels diners del seu avi.

No hi ha dubte que els Marichalar i Urdangarin són la nineta dels ulls de Joan Carles, especialment Victoria Federica de Marichalar. Tot i això, sembla que Pablo ha decidit mantenir-se independent d'aquesta generositat. Aquest rebuig als privilegis econòmics oferts pel seu avi el col·loca en una posició similar a la de les cosines, Leonor i Sofia.

Muntatge de Joan Carles I amb rostre neutre, Pablo Urdangarin mirant de banda i un regal
La fortuna de Joan Carles i el seu nét | xcatalunya.cat, Europa Press

Preocupació per la fortuna de Joan Carles I

Tots els néts són conscients que rebran bona part de la fortuna de Joan Carles I, estimada en uns dos mil milions d'euros. Aquesta herència passarà primer a mans de les seves filles, les infantes Elena i Cristina, ja que Felip VI va renunciar a la seva part corresponent a causa dels problemes judicials que ha enfrontat Joan Carles I, els quals el van portar a exiliar-se a Abu Dhabi.

Aquesta decisió d'exiliar-se també es relaciona amb la protecció de la seva fortuna enorme, segons ha assenyalat Jaime del Burgo. Aquesta situació afecta directament Pablo Urdangarin i la resta dels néts del rei emèrit.

Pablo Urdangarin té molt clar el camí i ha decidit no dependre dels diners del seu avi. Segons declaracions de Jaime del Burgo, "tots els fills de la infanta Cristina, excepte Pablo Urdangarin, haurien rebut diners". Aquesta estratègia també s'hauria seguit amb Froilán, fill de la infanta Elena, el més díscol de tots.

Muntatge de Pablo Urdangarin somrient, la infanta Cristina amb rostre neutre i Joan Carles I en vestit
Pau vola sol | xcatalunya.cat, Europa Press, GTRES

Pablo ha demostrat el seu desig de forjar el seu propi destí, bolcant-se completament a la seva carrera esportiva com a jugador d'handbol, l'esport on el seu pare va ser un dels millors. A més, ha jugat un paper mediador entre els pares, la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. Recentment, es va saber que la seva mare havia decidit cedir el cotxe a Iñaki, un gest que aparentment va ser facilitat per Pau.

El vehicle, un Volvo, estava a nom de la infanta Cristina, i després de revelar aquesta informació, Cristina es va enfadar tant que es va plantejar retirar el cotxe. Tot i això, la intervenció de Pablo va aconseguir que el seu pare no perdés el vehicle, demostrant una vegada més el seu caràcter conciliador i el seu desig de mantenir l'harmonia familiar.

Aquest episodi subratlla la independència de Pablo, que ha decidit rebutjar l'ajuda econòmica de Joan Carles I, demostrant que sap valdre's per si mateix i que està decidit a seguir el seu camí sense dependre de la fortuna familiar.

Mentre Joan Carles I continua sent generós amb tots ells, Pablo Urdangarin destaca per la seva autonomia i el seu compromís amb la seva pròpia carrera i benestar familiar.