Escena d'Adrià a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 12 de febrer: L'Adrià arriba al límit

També veurem com evoluciona la trama de la Noe

'Com si fos ahir' és una sèrie molt coral. A diferència d'altres sèries de sobretaula centrades en una o dues famílies protagonistes, 'Com si fos ahir' se centra en un grup ampli d'amics. No hi ha personatges estrella i, de fet, tots els actors que formen part del grup principal cobren el mateix sou, uns 8.000 euros al mes. Tots… excepte dos.

Es tracta de Marc Cartes, que interpreta Andreu i Eduard Farelo, que dóna vida al Miquel. Cobren més per una qüestió de nom. Marc Cartes té un llarg recorregut en sèries de TV3 com 'Laberint d'Ombres', 'Ventdelplà' o 'Kubala, Moreno i Manchón'. Eduard Farelo, que compagina la seva feina amb ser actor de doblatge, també ha tingut un paper important en sèries de TV3 i de cadenes estatals. El paper que el va donar a conèixer va ser el d''Eduard Montsolís' a 'Nissaga de Poder', on interpretava el fill fruit d'un incest entre dos germans d'una família poderosa dedicada al cava.

Aquestes diferències salarials van sortir a la llum a finals d'any i finalment la productora va decidir fer una equiparació salarial perquè els actors i actrius principals cobressin el mateix que Farelo i Cartes.

El personatge de la Noe trenca la "tradició"

A causa d'aquesta coralitat, no és habitual que veiem trames del mateix personatge uns quants dies seguits però en el cas de la Noe, és el tercer dia consecutiu amb trames relacionades amb ella. Al capítol de divendres vam poder veure com la Noe deixava la seva feina. La Gemma, amb paraules molt bones, li va dir que a partir d'ara totes les factures haurien de ser electròniques. Ella no vol i va decidir deixar la feina.

Hores més tard va rebre un nou cop al veure que l'Aitor, per la qual se sent atreta, té nòvia. Al capítol de dilluns veurem com al Miquel li sap greu la decisió de Noe i obliga la Gemma a disculpar-se. Però la Noe no pensa baixar del ruc. La situació personal i professional de la secretària és cada cop més tensa… i encara poden passar moltes coses.

La salut de la Malena no és bona

D'altra banda veurem que encara que la Malena es troba cada cop pitjor, s'anima una mica quan l'Eva li explica que un advocat s'encarregarà del seu cas. Les conseqüències del producte tòxic del gimnàs podrien ser més greus del previst per a la Malena, que ja va patir un avortament presumptament per la toxicitat del producte. Tot i això, el Salva, a qui l'Eva ha “fitxat” com advocat no té bones notícies per a la directora del Gim Rabbit.

L'Adrià al límit

L'Adrià té por de tornar a l'institut i trobar-se el Daniel. El noi va ser expulsat per defensar-se del bullying que rep per part del Daniel. La situació és totalment surrealista. Mentre el Daniel assetja l'Adrià ningú se n'adona i tant el seu pare, que alhora també és professor de l'institut, com el tutor ofereixen solucions que perjudiquen el noi.

Quan l'Aitor va parlar amb el Quique li va proposar una solució, ignorant totalment el greu problema. L'estratègia de l'Aitor de fer-los treballar plegats pot ser una bomba de rellotgeria. Veurem què acaba passant finalment però segons hem pogut observar a l'avançament, l'Adrià agafarà un ganivet. El farà servir per defensar-se de l'assetjament del Daniel?

On ia quina hora s'emet el capítol del 12 de febrer del 2024?

El capítol comença a les quatre i dotze minuts de la tarda i es podrà veure en directe a TV3 ia plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit.