Ibai Llanos i Gerard Piqué fent un streaming

Greu ensurt per a Ibai Llanos

L'influencer va sorprendre tothom a l'aeroport

Tothom coneix Ibai Llanos. És un dels influencers més importants d'Espanya i un dels impulsors de la Kings League, la nova manera d'entendre el futbol. És el president del Porcins FC, que ha guanyat la Kings World Cup, que s'ha celebrat a Mèxic. Com és lògic, els jugadors i els seguidors del conjunt ho van celebrar amb magnificència i el màxim mandatari el que més.

L'streamer Ibai Llanos va sorprendre tothom quan va arribar a l'aeroport del Prat - Josep Tarradellas assegut en una cadira de rodes. Ningú sabia què havia passat i les fotos no es van fer esperar, fins al punt que l'estat físic de Llanos va eclipsar la victòria de l'equip. "Només té febre. Es troba malament" , va dir una de les persones que l'acompanyava, tranquil·litzant els seus seguidors.

El dubte és si ja es trobava indisposat quan va agafar l'avió o els marejos es van produir durant el vol. En qualsevol cas, són unes imatges que són molt diferents de les que havia exhibit fa uns dies, de total eufòria.

Les paraules no convencen

Ibai Llanos va ingressar fa uns dies en un hospital de Mèxic, i per això les paraules del seu amic a l'aeroport de Barcelona no convencen. Es tem pel seu estat de salut, encara que de moment no n'han transcendit més detalls i no s'especula en una malaltia greu. Podria ser una indisposició a causa del menjar mexicà, conegut per ser força picant i indigest.

A les xarxes socials han aparegut altres possibles causes, que també van encaminades als excessos durant aquests dies, en aquest cas excessos de líquids.

I a tot això, què diu Ibai?

A través d'un directe de Twitch, Ibai Llanos ha tret importància a l'assumpte i ha criticat la xafarderia dels mitjans de comunicació: “la gent, com sempre, volent gravar tothom sota qualsevol situació i ja està”. A continuació ha afegit que: "La realitat és que jo portava una quallada de Mèxic que he anat a l'avió sense dormir perquè vaig sortir de festa per Monterrey, espectacular. No puc dir res més. És així". Doncs això, assumpte solucionat.

Ibai Plans i Porcins: campions

Gràcies a tothom pel suport. No oblidaré Monterrey a la meva vida. No oblidaré Mèxic a la meva vida. Us vull @porcinosfc.ig

[instagram]C7_KzAhO4Vx[/instagram]

Aquest és el missatge que va publicar Ibai Llanos a instagram quan es va conèixer que Porcinos FC havia guanyat la Kings League. El post es va omplir de missatges de seguidors del mateix streamer i també de l'equip per donar-li l'enhorabona i felicitar-lo per haver-se convertit en el guanyador del torneig.