Escena de Cati a 'Com si fos ahir'. A l'esquerra, dins d'un cercle, bitllets de 100 euros

'Com si fos ahir' del 8 de febrer: Cati vol aprofitar-se de Virgínia

També veurem com Cristina decideix actuar davant dels problemes del seu fill Adrià

Dijous Gras a Catalunya. La programació habitual de TV3 no pateix modificacions i els fans de 'Com si fos ahir' podran gaudir d'un capítol nou de la sèrie. Abans, això sí, a Cuines podran aprendre a cuinar alguns dels típics plats d'un dia tan assenyalat. El capítol de dijous 8 de gener estarà centrat en 3 trames.

La Cati en la seva línia

A la primera veurem com la Cati queda decebuda quan la Virgínia li diu que no tenen cap local per cedir-li. La Cati sempre s'ha mogut per interès, però aquesta vegada és descarat. Inicialment va rebutjar a la Virgínia. Creia que la seva intenció era treure diners al Marc, el seu germà. Un cop s'ha assabentat que té diners ha canviat d'actitud i ha acollit la Virgínia amb els braços oberts. Però no és una actitud sincera. Va aprofitar una conversa amb la Virgínia per demanar-li que li llogués un local a baix preu. Ella hi va accedir. Quins seran els motius per a aquest canvi?

A més, el Marc s'adona de la jugada de la seva mare i l'adverteix perquè no segueixi per aquí. També veurem com cau la foto del Quim, cosa que altres vegades ha significat un mal presagi.

La Silvia es comporta com una addicta

La trama del tabaquisme de la Silvia sembla que no s'acaba. I això comença a molestar alguns fans de la sèrie, que no veuen gaire sentit a una trama que consideren massa moralista. Tot i que li va assegurar al Litus que demanaria ajuda mèdica per deixar el tabac, finalment li ho ha repensat i no anirà a l'ambulatori perquè creu que pot sortir sola de la seva addicció al tabac. Es recolzarà força en el Litus, terapeuta de professió i exaddicte a l'heroïna. Això causarà problemes amb Ainhoa, cada vegada més gelosa i amb un costat fosc preocupant?

Quique segueix sense veure la crua realitat del seu fill Adrià

Finalment veurem com la Cristina diu al Quique que l'Adrià vol canviar d'institut. La situació del noi és insostenible per culpa del bullying que rep el Daniel. Els professors, entre ells el Quique, no s'adonen de la situació i fins i tot actuen contra l'Adrià. Quique considera que el problema és que al seu fill li costen els estudis, una teoria totalment absurda ja que mai no ha estat així. Esperem que la Cristina s'imposi i finalment s'acabi el malson en forma de bullying que rep el noi.

On ia quina hora s'emet el capítol?

El capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 7 de gener del 2024 s'emetrà a TV3 a les 16:12.