Virginia en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 9 de maig: La nova prova de Virgínia als seus germans

Es tracta d'una trama avorrida però que aquesta vegada podria fer un gir interessant

El penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' ve amb diverses trames de tota mena.

A la primera, la Marta surt a sopar amb les amigues però ha de tornar abans perquè hi ha hagut conflicte entre el Salva i el Joel. L'acollida no és fàcil i la Marta descobrirà que ha de renunciar a moltes coses. És una cosa que haurien d'haver pensat abans de posar-se en aquesta aventura. El que tampoc no quadra és que sense experiència i sense les eines necessàries per conduir la situació – i pràcticament sense avisar – els concedissin l'acollida d'un jove de 15 anys que arrossega problemes greus.

El Jordi i la Gina desesperen cada cop més

Si anem a la segona trama veurem com la parella Jordi-Gina segueixen a la seva línia absurda. La Gina descobreix que el Jordi va declarar en Lluc culpable i l'obliga a disculpar-se amb un dinar. El Jordi possiblement ni s'enfronti a la Gina encara que cregui que no va fer malament votant per la seva culpabilitat en el judici en què va ser jurat popular. D'altra banda, el Lluc i l'Eva es coneixen i connecten. Arribarà l'amor a la vida de l'Eva després que no quallés la seva història amb el Salva?

Nova prova de la Virgínia als germans

També veurem que la Virgínia proposa una nova prova als seus germans. Ja els ha fet tres proves i guanya el Marcel per 2 a 1. La quarta prova seguirà posant a prova la convivència entre els germans. El guanyador serà l'hereu de l'empresa de la Virgínia, valorada en milions d'euros.

El Miquel avança amb la Clara

D'altra banda, el Miquel torna a quedar amb la Clara, la treballadora de la Vero, i es donen els telèfons. Sembla que l'acostament entre tots dos és més que evident. Una teoria que circula entre els fans de la sèrie és que a poc a poc el Miquel i la Clara aniran consolidant la que ara com ara és una incipient relació mentre que la Noe i l'Aitor acabaran trencant perquè busquen coses diferents. Aleshores la Noe voldrà tornar. Si això passa així… què farà el Miquel?

La Cristina crea l'enèsim conflicte

En una darrera trama, Pili es queixa dels productes de la màquina de vending. Crearà això conflicte amb l'Eva? O amb la ja de per si mateixa conflictiva Cristina? Recordem que aquesta última és la que va imposar la màquina de vending al gimnàs després de convèncer el Marc malgrat l'opinió contrària d'Eva.

On i a quina hora s'emetrà el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 9 de maig del 2024?

El capítol començarà a les 16.41 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Aquests dies 'Com si fos ahir' comença més tard perquè s'emeten 4 receptes de 'Cuines'. Una decisió que no ha agradat gens als fans de la sèrie. En xarxes socials s'han pogut llegir moltes queixes en aquest sentit .

Es podrà veure a TV3 i a la plataforma 3cat.