Muntatge amb una imatge de Noe de 'Com si fos ahir' ia la cantonada inferior esquerra, una emoticona de gent barallant-se

'Com si fos ahir' del 9 de juliol: Ja sap què li passa a la Noe

També veurem com el Jofre se segueix enfonsant

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. El final de temporada ja s'hi acosta. El capítol final s'emet el diumenge 21 de juliol i les trames es van encaminant cap a la fi. S'ha filtrat que hi haurà un mort i hi ha diferents teories encara que encara és aviat per poder deduir alguna cosa. Tornant al present, aquest dimarts veurem com avancen quatre trames principals.

A la primera veiem que la Noe ha fet repòs durant dos dies. Quan el Miquel ho sap, va a casa seva per esbrinar què li ha passat, l'Aitor li diu que es creien que estava embarassada. La Noe cada cop té més clar que es va equivocar però el Miquel està bé amb la Vero. Passarà alguna cosa abans de final de temporada que provoqui que la Noe i el Miquel tornin?

Problemes per a la Patri

En una segona trama, podrem veure que la Gemma visita la Patri i la veu pitjor. La Patri està molt angoixada per la seva feina. Revisa contingut de xarxes socials al torn de nit i li costa veure segons quines imatges. Ella i Andreu insisteixen que la Patri deixi la feina. Cosa que per ara és difícil ja que necessita els diners. Ho ha invertit tot a l'escapament room amb el Valeri, que encara no ha començat a funcionar. La Piqué, la seva cap, truca a la Patri per renyar-la i la noia peta.

L'Alícia prepara una trobada

També veurem que l'Alícia ha organitzat una trobada amb víctimes del Maties. L'abusador no podrà ser jutjat, però l'Alícia, una de les víctimes, vol que intentin tancar el tema de la millor manera possible. Tot això fa que el Jofre se senti sol. Cada cop està més aïllat i té ganes de venjança. Fins on arribarà? Considera que els seus antics amics són els culpables de la mort del pare.

El gest del Salva amb bona intenció

Finalment el Salva no vol anar de vacances amb en Joel i la Marta per deixar espai al noi. En realitat sí que pot, però ho considera millor així. No obstant podrem veure que el Joel sí que vol que vagi.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del 9 de juliol del 2024?

El capítol començarà a les 16.00 aproximadament. Aquests dies s'emet uns minuts abans que a l'horari habitual a causa de la programació d'estiu de TV3. Es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat encara que a la plataforma es podrà veure també posteriorment.