Muntatge amb una imatge d'una escena de 'Com si fos ahir' en què apareix Gina. A l'esquerra, una cara d'esglai

'Com si fos ahir' 9 de febrer: La Gina s'emporta una sorpresa i hi haurà conseqüències

També veurem trames centrades en la Noe i l'Ainhoa

Tres seran les trames que centraran l'últim capítol de la setmana de 'Com si fos ahir'.

A la primera veurem com la situació a la consultoria segueix sense millorar. Amb la baixa de la Noe i la seva substitució temporal per la Carla, va quedar clara que aquesta última dominava molt millor la feina. La secretària “titular” no s'ha reciclat professionalment i es nota amb diverses errades greus. Inicialment la seva actitud no és gaire proactiva. Fins i tot es queixa davant l'Ivan i critica els treballadors joves en general.

Al capítol de divendres veurem com tracta d'aprendre a utilitzar el programa de facturació electrònica, però no ho aconsegueix. En Miquel se n'adona. La Gemma, molt més directa i pràctica, ha estat la que ha imposat el nou sistema de facturació electrònica després de veure que la Carla ho havia fet funcionar amb èxit.

Molts seguidors de la sèrie comenten a les xarxes socials –i no els falta raó– que totes aquestes trames s'estan produint perquè el distanciament entre la Noe i el Miquel vagi a més i ella vegi a l'Aitor una via d'escapament. És innegable que se sent atreta pel tutor del seu fill – i ell també cap a ella – però encara és aviat perquè passi alguna cosa entre ells dos.

La sorpresa de la Gina: El Jordi pitjor que mai?

La Gina acaba abans de la feina i decideix sorprendre el Jordi i cuinar per a ell. Però quan arriba al pis, hi ha una sorpresa inesperada. Què serà? Tot i que alguns especulen amb la possibilitat d'una amant, tot indica que tindrà a veure amb la neteja del pis.

És una trama que no està agradant als fans de la sèrie. Creuen que s'allarga massa. El Jordi no vol netejar i quan ho fa comet múltiples errors que posen dels nervis Gina. Ella ho ha intentat de mil maneres encara que sembla que finalment havia aconseguit que Jordi entrés en raó. Era veritat? A les xarxes socials es comenta que el Jordi pot haver contractat algú per netejar. Serà aquesta la sorpresa que es trobarà la Gina?

Continuarem veient el costat fosc de l'Ainhoa?

Finalment veurem com la Naiara convida l'Ainhoa ​​a la festa d'inauguració del seu nou pis. Fa uns dies vam poder veure com la noia va anunciar que deixava Barcelona pels alts preus del lloguer per anar-se'n a Ripollet. La ciutat és a prop de la capital i el lloguer – sense ser baix – és més assequible. Acceptarà Ainhoa ​​la invitació? Passarà alguna cosa?

Totes dues tenen ara una bona relació malgrat que Ainhoa ​​es va fer passar per la mare de la Naiara i el Toni. Al final tot es va descobrir. L'Ainhoa ​​continua pagant les conseqüències d'aquest engany. 19.000 euros de multa per fer-se passar per una persona morta per cobrar una pensió. Això sí, va aconseguir que fos Litus qui demanés un crèdit i pagués. Ella teòricament s'ho ha d'anar tornant, però tot indica que no serà així. El caràcter de l'Ainhoa ​​és cada vegada més fosc i és possible que les properes setmanes es vegin coses rares per part d'ella.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir'?

Com cada dia laborable, els espectadors de TV3 podran fer la sèrie de sobretaula després del Cuines. El capítol de matí 9 de febrer del 2024 s'emet a les 16:12. També es podrà veure a la plataforma 3cat.