Muntatge amb una imatge de Noe de 'Com si fos ahir' ia la cantonada inferior esquerra, una emoticona de gent barallant-se

'Com si fos ahir' del 8 d'abril: El Miquel desfermat contra la Noe

També veurem que la Marta està cada cop més nerviosa per l'assumpte de l'acollida

Divendres hi ha hagut sorpresa a 'Com si fos ahir'. Tot i que la majoria dels fans de la sèrie pensava que la Noe tornaria amb el Miquel, especialment després dels intents d'aquest últim, la Noe confessa que està enamorada de l'Aitor. De res li ha servit al Miquel arrossegar-se malgrat que la infidel va ser la Noe. Ella ha estat inflexible. No pensa tornar-hi i ha decidit apostar per l'Aitor.

Al capítol de dilluns veurem com la Noe s'ha reconciliat amb l'Aitor i el Miquel li farà la vida impossible però ella no es vol deixar humiliar. Quan la Noe es presenta a la consultoria per treballar es viurà una escena molt tensa. La Cèlia l'ajuda a buscar feina. La ira del Miquel pot ser imprevisible i les conseqüències poden ser greus, especialment havent-hi fills pel mig. El Guillem és fill de tots dos i possiblement el Miquel demani la seva custòdia. Més difícil ho té amb l'Eric, que no és fill biològic seu.

D'altra banda, els seguidors de la sèrie van quedar esglaiats amb l'accident del Ricky. El nòvio de l'iván estava fent uns sabons casolans per a ell però en fer servir batedora hi va haver una reacció química i ha patit cremades. Les ferides del Ricky són greus i la Silvia se sent culpable i vol cuidar-lo. L'Ivan està molt enfadat amb ella i la culpa obertament del que ha passat.

La inseguretat de la Marta

També veurem com la Marta està cada vegada pitjor. La inseguretat de la Marta pel que fa a l'acollida afecta el seu entorn immediat. Començant per la Mari Carmen, que s'emporta un clatellot. La Mari Carmen li para als peus. Vol ajudar el Salva però no s'hi acaba d'implicar.

Qui és la filla del Jofre?

Finalment veurem que en Jofre diu a la Cati que té una filla que viu a Suïssa i es veuen poc. Al capítol de dijous ja va explicar als seus antics companys de col·legi que tenia una filla. Quins seran els motius del distanciament? Serà una trama interessant d'aquí a final de temporada?

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 8 d'abril del 2024?

Com cada dia entre setmana i no festiu, l'episodi de la sèrie de sobretaula de TV3 s'emet després del programa Cuines. El dilluns 8 d'abril, després d'aprendre a cuinar un tàrtar de moixama, podrem veure l'episodi. Començarà a les 4 i 10 minuts de la tarda i tindrà una durada aproximada de 35 minuts.

I també com sempre es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit a qualsevol moment que l'usuari vulgui.