Noe i Mari Carmen en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 5 de març: Noe enfonsada per partida doble... i la carn és feble

També veurem les conseqüències de la mentida de la Marta

Segon dia de la setmana i segon capítol de 'Com si fos ahir'. Al capítol del dimarts 5 de març veurem, com sol ser habitual a cada capítol, tres trames principals. La primera estarà centrada, una vegada més, a la Noe.

La Noe diu a la Mari Carmen que ha tallat la relació amb l'Aitor. Al capítol de dilluns hem pogut veure com la Noe s'ha assabentat que l'Aitor es casarà amb la seva nòvia. La notícia ha estat un cop per a ella. Intentant oblidar l'Aitor, la Noe s'il·lusiona amb un possible treball nou, però no li surt bé i queda amb l'Aitor per parlar. És evident que passarà el que passarà.

La Sílvia i el Miquel esbronquen la Marta pel que va fer a l'Eva. Dilluns hem pogut veure com la Marta confessa que va ser ella la que va escriure l'anònim amenaçador. La Marta no sabia res de l'accident del directiu de l'empresa i va escriure l'anònim per espantar l'Eva. Una tràgica casualitat que va provocar un nou enfrontament entre totes dues. La Marta vol arreglar les coses amb la Salva. Tot i que és molt venjativa, aquesta vegada sembla sincera. O ho està fent perquè l'Eva i el Salva es distanciïn? Les estratègies de la Marta sempre són maquiavèl·liques... ¿haurà canviat aquesta vegada?

Ara com ara no li surten bé les coses ja que veurem com el Salva vol anar a més en la seva relació amb l'Eva.

Finalment veurem més conseqüències de la decisió dràstica de la Virgínia amb la Cati. La jove va voler donar una lliçó a la Cati després de saber que va estar jugant amb ella per aconseguir un local gratis. La solució de la Virgínia va ser canviar el pany del local i evitar que la Cati pogués instal·lar-s'hi. El Marcel torna les coses del local a la Cati i li retreu haver enganyat la Virgínia. La Cati demana ajuda al Marc per recuperar la noia. Serà sincera aquesta vegada? O és una altra de les seves estratègies per aprofitar-se de la germanastra del fill?

On i a quina hora es pot veure el capítol de 'Com si fos ahir' del 5 de març del 2024?

Aquest dimarts, com cada dia laborable, es podrà veure després del programa Cuines. El 5 de març comença a les 16.04 i té una durada aproximada de 40 minuts. L'horari d'emissió s'ha avançat uns minuts pel que fa al que és habitual. Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en qualsevol moment en diferit.