Escena de Noe i Gemma a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 7 de febrer: Actitud surrealista de la Noe

La situació de la Noe és cada cop més estranya

La Gemma exigeix al Miquel que parli amb la Noe perquè es disculpi amb Carla. La noia, que a més és nora de la Gemma, va ser contractada per substituir la Noe durant el seu període de baixa després d'una caiguda. Al capítol d'ahir vam poder veure com la Noe torna a la feina després de demanar l'alta voluntària.

Una decisió precipitada que pren en veure que la Carla s'ha adaptat perfectament i que li podria fer ombra. En el seu primer dia una vegada reincorporada, la Carla li explica com fer servir el nou programa. Ho explica bé i amb paciència però l'actitud de la Noe no serà la més adequada. Una discussió sobre les factures en paper o electròniques va generar un greu enfrontament entre totes dues i ara ka Gemma intentarà posar pau. De ben poc servirà.

La surrealista trama entre el Jordi i la Gina no es tanca

La Gina recorda al Jordi que ha de netejar el pis, però ell li retreu a ella que l'humiliés davant dels amics. És una de les trames més absurdes que podem veure. En anar-se'n a viure junts, la Gina ha pogut comprovar com el Jordi és un desastre en les feines de la llar. Primer trobava mil excuses per evitar netejar o fer qualsevol tasca simple.

La solució de la Gina va ser fer vaga de neteja i intentar altres estratagemes perquè el seu xicot es donés del compte de la situació. No hi va haver cap manera. Finalment el Jordi va accedir a netejar però va ser pitjor el remei que la malaltia. No va utilitzar el producte adequat i va provocar un desastre que va emprenyar encara més a la Gina.

Els problemes al gimnàs van a més

Les coses al gimnàs se segueixen complicant. Ja ha quedat clar que el producte tòxic és el que va provocar malestar a la Malena, la treballadora encarregada de la neteja. La Malena es va trobar malament i va ser forçada per part de l'Eva a demanar l'alta anticipada. En tornar a treballar va tornar a trobar-se malament i va patir un avortament.

La noia finalment va ser acomiadada pel Marc i ara busca el suport del Marcel , que també es va trobar malament per culpa del producte per poder denunciar. El Marcel inicialment li va dir que no – no volia quedar malament amb el Marc, el seu germà i cap – però al capítol de dimecres veurem com s'ha fet una prova de fertilitat per saber si el producte químic a què ha estat exposat l'ha perjudicat. Quin serà el resultat?

I en relació amb el mateix tema veurem com l'Eva demana al Salva que li recomani un advocat. La directora del gimnàs s'ha ficat en un jardí malgrat l'oposició del Marc, el seu cap. Vol denunciar la multinacional que ven el producte tòxic. Una guerra llarga i costosa que possiblement comportarà problemes per a més d'un personatge.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del 7 de febrer del 2024?

Com és habitual, la sèrie s'emet després del Cuines. Demà 7 de febrer comença a les 16.11. Es podrà veure a TV3 en directe. També, ja sigui en directe o en diferit, a la nova plataforma 3cat.