Escena de 'Com si fos ahir' amb Ainhoa i Litus

'Com si fos ahir' del 6 de maig: Un altre 'pollastre' de l'Ainhoa

També veurem que Vicenç aporta una informació que pot ser crucial

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Arriba amb 5 trames principals, algunes d'elles força interessants i que permeten avançar. Les dues primeres podrien ser les més fortes del final de temporada, previst per al proper mes de juliol.

A la primera, el Vicenç donarà a la Cati una informació sobre el Maties que la trastocarà. Recordem que fa uns dies, el Vicenç va assegurar a l'Andreu que no dubtava del Maties. Pensava que l'acusació d'abusos que està fent l'Alícia és falsa. La pròpia Alícia assegura que el Quim també va ser víctima d'aquests abusos. Una informació que no es pot corroborar ja que el Quim és mort. Què aportarà el Vicenç? Serà clau perquè se sàpiga la veritat?

L'Ainhoa segueix en la seva línia

L'altra més interessant és la del Litus i l'Ainhoa. O més aviat de la manipulació que l'Ainhoa està exercint sobre el seu xicot per apartar-lo dels seus amics i fins i tot de la seva família. El primer pas va ser enemistar-lo amb el grup d'amics. Ara vol que tots dos treballin a una casa rural. Una casa molt allunyada de Barcelona però també allunyada de nuclis urbans propers. El lloc ideal perquè ningú la molesti i ella pot seguir endavant amb les seves intencions fosques. Hi ha diversos interessats a la feina i aquest dilluns veurem com l'Ainhoa i el Litus tornen a anar per fer la segona entrevista. L'entrevista no va bé perquè l'Ainoha està nerviosa, però després el Litus recondueix la situació.

D'altra banda, veurem que la Sílvia viu a les fosques per no pagar llum i aigua, però l'Ivan li passarà un contacte que la pot salvar. Ha estat estafada per la companyia telefònica però tampoc no s'entén que no hagi tingut més eines per prendre mesures. Anar a un advocat sense anar més lluny. I més tenint en compte que és amiga del Salva.

El Marc enamorat

També veurem les aventures amoroses de Marc. Està enamorat d'Etna, però no ho diu perquè no vol patir. Ella li correspondrà o només vol passar-ho bé sense lligams?

Finalment la Marta està nerviosa perquè en Joel es trasllada a viure amb ells. Els inicis de l'acollida no han estat fàcils, però a poc a poc el Joel va deixant de banda la seva timidesa per ser més amable i proper amb ells. Recordem que malgrat tenir 15 anys i que la Marta i el Salva pensaven que el nen que tindrien en acollida seria de poca edat, van acabar decidint fer el pas i donar-li una oportunitat al xaval ja que ho ha passat molt malament. Possiblement per això al principi li costarà adaptar-se a la llar.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 6 de maig del 2024?

L'episodi de 'Com si fos ahir' començarà a les 16.35 i tindrà una durada aproximada, comptant la pausa publicitària, de tres quarts d'hora. Fins ara, la sèrie de sobretaula de TV3 començava pocs minuts després de les 4 de la tarda pel que desconeixem si aquest canvi és perquè el 'Cuines' s'allargarà o bé a un error temporal.

Com cada dia feiner, el capítol de 'Com si fos ahir' es podrà veure a TV3 i a la plataforma 3cat.