Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 6 de juny: El Jofre a la desesperada, s'enfronta a més gent

També veurem trames relacionades amb personatges com el Ricky i l'Ivan, la Sílvia o la Naiara

Penúltim capítol de 'Com si fos ahir' aquesta primera setmana de juny. El final de temporada s'hi acosta i algunes trames es van accelerant. Tot indica que serà més potent és la del Maties, l'antic conserge de l'Institut Reina Sibil·la i que actualment ha estat acusat per una antiga alumna, l'Alícia, d'abusos quan era menor. L'Alicia també assegura que el Quim, que ja ha mort, en va ser víctima. Tots els amics del Quim s'han posicionat contra el Maties i això no agrada al Jofre. Intenta contrarestar buscant suports per al pare.

Aquest dijous veurem que el Jofre diu al Vicenç que vol que faci un discurs a l'homenatge, però aquest s'hi nega. Més tard li ho demana al Litus , però aquest prefereix fer un muntatge fotogràfic del Maties. L'home recorda al Litus que el va ajudar en el passat.

Els problemes de la Silvia

En una segona trama veurem que la Sílvia està angoixada pel bloqueig amb el Francesc. Quan es tornen a veure, la cosa funciona millor i la Sílvia creu que li ha de donar explicacions. Recordem que una de les trames fortes de la temporada passada va ser la violació que va patir la Sílvia. Inicialment es va culpar el Litus encara que finalment va acabar apareixent el veritable culpable. La Sílvia encara ho està superant i encara no se sent còmoda al llit amb el Francesc. La culpa, evidentment, no és d'ell i la Sílvia voldrà donar explicacions.

El casament de l'Ivan i el Ricky

El Ricky troba "massa gai" la proposta de la Marisol, l'Ivan és més neutral, però tots dos decideixen rebutjar-la. La Marisol els demana una segona oportunitat. Es tracta d'una trama força surrealista però que pot donar un toc d'humor.

Les intencions de la Naiara

Finalment veurem com la Naiara fa un doble joc. Amb les seves companyes critica la seva cap, però després li fa la pilota. Es nota que vol pujar ràpid. I això podria provocar a la llarga problemes amb l'Anju i la Patri.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del 6 de juny del 2024?

Tot i que a la programació oficial de TV3 encara no hi ha l'hora exacta confirmada, el capítol començarà pocs minuts després de les 4, com cada dia. Tindrà una durada aproximada de 40 minuts i es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.