Isaac Alcayde

La lluita d'Isaac Alcayde de 'Com si fos ahir' per la gestació subrogada

L'actor de 'Com si fos ahir' va aconseguir finalment el seu objectiu de ser pare

Els seguidors d'Isaac Alcayde el podreu veure cada dia a la sèrie de TV3, 'Com si fos ahir'. No és el primer projecte televisiu, ni tampoc serà l'últim. L'actor català té una àmplia trajectòria a la petita pantalla i també al teatre. Per exemple, els amants de les sèries de la Televisió de Catalunya, recordaran la seva participació a 'El cor de la ciutat', interpretant el paper de Rafa, parella d''Isabeleta', interpretada per María Molins.

Els que el coneixen, saben que personalment ha viscut moments molt durs per culpa de les dificultats que posa Espanya en la gestació subrogada. L'artista ha hagut de lluitar contra les administracions per aconseguir ser pare amb la parella, un altre home. De fet, va ser víctima d'una estafa comesa per una empresa intermediària amb la mare gestant. Finalment, va complir el desig de ser pare, gràcies a l'ajuda d'una dona gestant.

Despatxos d'advocats us ofereixen assessorament

Advocats Ancora tenen experiència en aquest tema i posen en contacte famílies d'aquí amb col·laboradors de confiança perquè les famílies que vulguin ser pares mitjançant la gestació subrogada ho puguin fer. Expliquen que tenen experiència a diferents països del món com Ucraïna, Grècia, Sud-àfrica, Canadà, Estats Units, Mèxic, Colòmbia, Argentina i Austràlia.

A més, la web d'Advocats Ancora compta amb relats de diferents testimonis, especialment, el d'Isaac Alcayde, que explica la seva situació i la seva vivència per aconseguir la seva comesa, que no era altra que ser pare amb la seva parella.

Alcayde explica que va patir intents d'estafa i, finalment, va comptar amb l'ajuda d'Ana per seguir endavant. "Gràcies a Ana vaig poder anar a buscar el meu fill en plena pandèmia COVID19 i amb el país tancat, parlant directament amb el cònsol per aconseguir el permís que em permetés entrar al país amb les fronteres tancades. Posteriorment a tenir el nen al Canadà, haver aconseguit inscriure'l al registre civil de Toronto, haver aconseguit el llibre de família i estar tramitant pel meu compte el DNI i passaport del meu fill aquí a Espanya Sempre amb l'assessorament legal i humà en tot moment” , explica.

Va ser una autèntica lluita i Alcayde està molt agraït a tots aquells que el van ajudar. En aquest sentit, valora la possibilitat d'Ana i també el seu compromís d'ajudar sense treure'n un benefici econòmic extra: "Vull especificar que quan em trobava vivint l'estafa a la primera empresa de gestació subrogada, ella em va assessorar en tot. En aquest procés mai em va voler cobrar res, ja que ella considerava que si ho fes, estaria afavorint el negoci del què ella considerava (i jo ratifico) la gestació subrogada no ètica", també va dir l'actor, en un text que està publicat a la pàgina web del bufet d'advocats.

Isaac Alcayde apareix a l'entrevista de Jaume Borja a Olalla Moreno i presenta el seu fill

Fa uns dies, l'influencer Jaume Borja va publicar al canal d'Instagram una entrevista a l'actriu Olalla Moreno, que dóna vida a Cati, a la sèrie de TV3, 'Com si fos ahir'. L'actor apareix al minut 16:55. No us ho perdeu.

Alcayde ha parlat del seu personatge i ha respost les preguntes dels seguidors de Jaume Borja, especialment perquè els personatges de Cati i Jofre. Ell ha deixat la porta oberta i una relació i ha mantingut l'audiència en suspens. Tot i això, el que més ha agradat a l'audiència i els seguidors de l'artista és que hagi parlat obertament del seu fill, a qui Cati anomena "rubiales" , pel seu aspecte físic. Alcayde ha explicat que estava "de guàrdia" a casa, tenint cura del nen, però no s'ha volgut perdre l'entrevista de Jaume Borja i ha acceptat la invitació.