Noe i Carla en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 6 de febrer: La Noe més guerrera que mai... problemes a la vista?

També hi haurà problemes en un sopar d'Andreu i Feli

Fidel a la cita, dimarts 6 de febrer arriba un nou capítol de 'Com si fos ahir'. Com sempre després del 'Cuines'. Al capítol de demà podrem veure tres trames principals.

A la primera veurem com la Noe i el Miquel es preparen per anar al metge. Recordem que fa uns dies la Noe va patir una aparatosa caiguda al mig del carrer. Estava mirant fotos d'Instagram de l'Aitor, el tutor del fill. És evident que hi ha una atracció entre ells. La Noe passa una crisi personal i li agrada el caràcter aventurer del professor. Un caràcter que dista molt del que té el Miquel. La seva actual parella i pare del seu fill menor no és partidari que torni a la feina, però al metge ella s'imposarà i demana l'alta voluntària.

A banda, el Miquel està emocionat amb el treball de la Carla a la consultoria. La nora de la Gemma substitueix a la Noe mentre estigui de baixa i és molt més eficaç. D'alguna manera, la Noe comença a sentir-se qüestionada. Un altre element més que la podria empènyer als braços de l'Aitor. Els seguidors de la sèrie ho veuen molt clar i així ho manifesten als grups de Facebook de 'Com si fos ahir'. Encara que vegin clar que la Noe i l'Aitor acabaran embolicant-se, també opinen que això seria un greu error per part de la noia. Ara com ara la majoria són del 'Team Miquel'.

En una altra de les trames descobrirem que l'Andreu i la Feli tenen un sopar aquesta nit. Però planeja l'amenaça d'algun imprevist. A la Feli sempre li passen coses, en part perquè se les busca. Cal tenir en compte que l'Andreu en desconfia a causa del seu historial de mentides i problemes. Quina serà aquesta amenaça? Tindrà a veure amb el passat de la noia o l'afectat serà l'Andreu? En qualsevol cas, tot allò que siguin males notícies per a aquesta parella és ben rebut per la legió de fans de la sèrie. L'opinió és pràcticament unànime: Feli no pinta res amb l'Andreu.

L'ambició de la Cati

Finalment veurem com la Cati presenta la Virgínia a l'Eva com la filla del Quim. Des que se n'ha assabentat que la Virgínia té diners, la cosa ha canviat totalment. Inicialment la Cati pensava que la noia s'aprofitaria econòmicament del seu fill però ara és ella qui té fosques intencions.

L'ambició de la Cati li podria jugar una mala passada. La setmana anterior ja vam poder veure com la Virgínia parlava amb la seva mare i tenien alguna cosa al cap que podria perjudicar la família del Quim, el seu pare ja mort. La trama sembla interessant i tot indica que s'allargarà força. Quin és el veritable objectiu de la Virgínia? Quins problemes podrien tenir la Cati, el Marc o fins i tot el Marcel? Tindrà a veure amb assumptes esotèrics tal com s'insinua a l'avenç del capítol de demà 6 de febrer?

On i a quina hora es pot veure el capítol?

El segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' s'emet demà dimarts 6 de febrer de 2024 a les 16:13. Es podrà veure en directe a TV3 o bé a la plataforma 3cat. A la plataforma es pot veure en qualsevol moment un cop ja s'hagi emès el capítol.