Miquel, en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 5 de juny: El Miquel es fa il·lusions... de tornar amb la Noe

També veurem que l'Eva podria cometre un greu error

Equador de la setmana a 'Com si fos ahir'. Aquest dimecres la sèrie de sobretaula de TV3 tindrà tres trames principals.

A la primera veurem que la Marta i el Salva parlen sobre els recents problemes que el Joel ha tingut a la boca. El flegmó és el menys important ja que té fàcil solució. El problema és el fet que no els digués res. El noi ha patit molt des de petit i no demana ajuda perquè mai no se l'han prestada.

Els seus “pares” d'acollida intentaran solucionar aquest problema, però no serà fàcil. El Salva fa un gest afectuós al Joel i el noi s'aparta instintivament. La Marta té clar que el Joel té un problema amb els homes per culpa del pare. Cada cop queda més clar que el seu pare el maltractava. I la seva mare no té pinta que fes gran cosa per ajudar-lo.

Es fa il·lusions el Miquel?

D'altra banda, el Miquel descobreix que la Noe busca pis i creu que té problemes amb l'Aitor. Al mateix temps, aquest es penedeix d'haver dit a Noe que marxés. La situació és una mica rocambolesca. En Miquel està bé amb la Vero, la millor amiga de la Noe. Aquesta última encara no sap que la seva ex i la seva amiga estan embolicats.

Alhora, la Noe, que va ser qui va tallar la relació amb en Miquel per anar-se'n amb l'Aitor veu que el professor no té les coses gaire clares. És molt independent, ho va dir des del primer dia, i s'està angoixant amb la Noe. Per ara li va demanar espai i buscar un pis per a ella i els seus fills. N'hi haurà prou? O la relació ja està tocada de mort?

La Gemma intenta posar ordre en conèixer el que vol fer l'Eva

Finalment, la Gemma desaconsella a l'Eva que compri l'apartament amb el Jordi, el Lluc i la Gina. Una altra de les situacions surrealistes que giren al voltant de la parella Jordi-Gina, una de les menys estimades pels seguidors de la sèrie.

El Lluc és un personatge fosc, que ja ha demostrat més d'una vegada la seva homofòbia i racisme. L'Eva encara no ha vist aquesta faceta seva, però una vegada més té una relació amb un personatge complicat. La cosa acabarà malament, no n'hi ha. La compra de l'apartament per part dels quatre és un despropòsit , especialment si tenim en compte que la relació del Lluc i l'Eva amb prou feines fa unes setmanes que ha començat. La Gemma, una vegada més, intentarà posar-hi ordre. Tot i això, l'Eva en té ganes.

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 5 de juny de 2024?

El capítol d'aquest dimecres començarà, segons la programació oficial de TV3, a les 16.09 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Es podrà veure a TV3 i a la plataforma 3cat.