Muntatge amb una imatge dels actors i actrius de 'Com si fos ahir' en una temporada anterior. A la dreta un crespó negre

'Com si fos ahir' del 5 de juliol de 2024: Ressuscita un personatge

Hi haurà altres trames però aquesta és la més interessant

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i com és habitual en aquest tipus de sèries, els divendres passen coses. Si bé 'Com si fos ahir' no té trames tan intrigants com les sèries anteriors de sobretaula a TV3, la proximitat del final de temporada farà que passin coses. Divendres de la setmana passada va acabar amb una mort i el d'aquesta ho farà amb una resurrecció.

Abans de veure la resurrecció ens centrarem en dues trames més. La primera té a veure amb la Joana. La mare de l'Andreu està cada vegada pitjor i hi ha molts indicis que apunten a un inici de demència. Una altra opció són els efectes secundaris d'un medicament que pren sense prescripció mèdica per pal·liar el mal de genoll crònic. Aquest divendres la Joana menteix la Paz i li diu que ja no necessita les pastilles. La seva parella ha tornat del Canadà i s'han perdut moltes coses. La Paz vol que arregli les coses amb l'Andreu. Amb tot, la Joana es posa nerviosa i recau. La cosa no pinta gens bé.

Passarà alguna cosa entre la Noe i el Miquel

També veurem que el Miquel ja té una cita amb l'advocada per divorciar-se de la Noe. Ell cada cop està millor amb la Vero mentre que la Noe no assimila la relació de la seva ex i de la seva millor amiga. Encara que digui a l'Aitor que tot va bé és evident que no i queda clar que es penedeix de la seva decisió. La seva nova vida amb l'Aitor no és com esperava. La reunió va bé i pacten un divorci amistós. Però a la nit tots dos queden… Què passarà entre ells dos?

El Marc i el Marcel descobreixen la veritat

Finalment arriba el dia en què es llegeix el testament de la Virgínia. Només el Marc ha estat convocat. El Marcel no i encara que li fa mal, es resigna. El Marc li va dir que no es preocupés ja que si finalment heradava alguna quantitat la repartiria amb ell. El Marc i el Marcel apareixen en la lectura del testament de la Virgínia. L'Èrica, la mare de la morta, vol fer-los fora.

La situació és molt tensa ja que els culpa de la mort de la seva filla. Molts creuen que la Virgínia realment és viva i que tot és una estratègia per fer sentir culpables els seus germans. Al final veurem que la notària llegeix una carta de la difunta i, de cop i volta… la Virgínia apareix. La sorpresa per al Marc i el Marcel és majúscula.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 5 de juliol del 2024?

El capítol començarà a les 16.02. Recordem una vegada més que en estar TV3 ja en horari d'estiu, 'Com si fos ahir' comença uns cinc minuts abans respecte al seu horari habitual. Tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Allò que no canvia és on s'emet. A TV3 i a la plataforma 3cat.