Marc, Malena i Eva en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 5 de febrer: Les coses es compliquen per al Marc

També veurem com la Sílvia intenta deixar de fumar... però tot té conseqüències

'Com si fos ahir' torna dilluns amb un nou capítol que estarà centrat en tres trames principals. La primera té a veure amb el gimnàs, el Gim Rabbit. Al capítol de divendres es va confirmar que el producte de neteja del gimnàs era tòxic. Això va donar una explicació als problemes de salut de la Malena i el Marcel. Inicialment el Marc intenta tapar-ho tot i demana al seu germà i a l'Eva que llencin a les escombraries els pots que encara quedin del producte.

La Malena se n'adona i acaba descobrint que el producte era tòxic. S'enfada perquè els ho han intentat amagar i organitza un greu conflicte amb l'Eva. Denunciarà el gimnàs. Al capítol del dilluns 5 de febrer, la Malena intenta convèncer el Marcel perquè ell també denunciï el gimnàs i, així, fer força junts. Els advocats així ho han recomanat a la noia. També veurem com el Marc acomiada la Malena, que encara s'enfada més.

Els problemes de neteja a casa del Jordi i la Gina

Ja fa unes setmanes que el Jordi i la Gina han anat a viure junts. Una de les parelles que menys convenç els fans de la sèrie. A més, tenen les trames més absurdes i avorrides. El Jordi no fa res a casa i la seva parella s'ha cansat de demanar-li que netegi. Va decidir fer una vaga de neteja però no va servir de res.

Com a mesura de xoc va pensar que una bona opció seria dir-li al Jordi que anés amb els amics a veure el futbol a casa seva. Segons li va explicar a la Marta, va pensar que si els amics li feien algun comentari sobre la brutícia, ell reaccionaria. No serveix de res. Els amics no fan cap comentari i en demanar menjar i cerveses ho deixen tot més brut.

Quan la Gina arriba a casa i veu el panorama esbronca el Jordi de manera enèrgica mentre ell dissimula. Després ell ho intenta arreglar. Al capítol de dilluns veurem com, finalment, el Jordi i la Gina es reparteixen les tasques domèstiques. Durarà molt aquesta harmonia? Tornarà el Jordi a fer-la grossa?

La Silvia intenta deixar de fumar

La Silvia utilitza diferents mètodes per deixar de fumar. La setmana passada vam poder veure com després d'escopir sang va anar al metge espantada. Les proves van determinar que tenia una bronquitis.

Res especialment greu però sí suficient perquè s'hagi plantejat deixar de fumar després que el Litus i l'Ainhoa la van agafar fumant una altra vegada. Ivan, el seu soci i company temporal de pis, està molt de sobre per evitar que torni a fumar. Tot i les intencions de la Silvia, veurem com el seu caràcter es veu afectat per no poder fumar. S'encara amb la Naiara

On ia quina hora es pot veure el capítol?

L'episodi del 5 de febrer del 2024 s'emetrà, com sempre, després del 'Cuines', a les 16:11. Es podrà mirar en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en qualsevol moment una vegada ja emès.