Muntatge de Chenoa a Tu Cara me Suena amb un element gràfic de monedes i bitllets

Quant guanyarà Chenoa per presentar Operación Triunfo?

Chenoa va quedar quarta a la primera edició d'OT i ara, més de 20 anys després, serà la presentadora

Ha tornat Operación Triunfo. El concurs de cant i ball torna a les nostres pantalles. Els fans sempre han pogut seguir el programa a Televisió Espanyola oa Telecinco, però en aquesta ocasió hi ha un altre canal que oferirà el reallity. Estem parlant d'Amazon Prime Video. La plataforma de pagament emetrà el dia a dia de l'acadèmia i també les expulsions setmanals. El perfil Lucho Kratos aporta un vídeo per a la història de Chenoa trepitjant el plató per primera vegada.

Va començar el 20 de novembre passat. La presentadora serà Chenoa, que els més grans i els no tan joves coneixeran per ser una de les concursants històriques i quarta a la primera edició, després de Rosa López, David Bisbal i David Bustamante. La recta final va estar molt renyida, amb grans noms que podien haver guanyat el concurs. La seva relació amb l'almerienc també va ser un altre dels ingredients importants del moment.

María Laura Corradini Falomir va néixer a Argentina però aviat se'n va anar a viure a Mallorca

Han passat 23 anys i l'argentina i mallorquina d'adopció sempre s'ha dedicat al món de la música. Els productors del programa han pensat que és la persona perfecta per presentar el concurs i que el seu sou no és menor. La revista Semana s'ha fet ressò dels números del contracte i són espectaculars.

Quants diners guanyarà la cantant?

El seu caixet podria arribar als 50.000 euros. No pas per tot el programa, sinó per cada gala. Les matemàtiques són fàcils, així que si voleu saber què guanyarà durant tot el reallity, només heu de multiplicar per les 13 gales previstes. La notícia s'ha fet viral i ha estat molt comentada a les xarxes socials. Hi ha divisió d'opinions sobre la idoneïtat d'aquests números. És un premi i s'ho mereix després de dècades de carrera? És indecent tenint en compte la situació econòmica que estem vivint?