Joana en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 4 de juny: L'obsessió de la Joana contra la Pili va a més

També veurem problemes entre l'Etna i el Jofre

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i arriba amb novetats en una de les trames que marcaran el final de temporada. Es tracta de la trama dels presumptes abusos que va cometre el Maties en el passat i les implicacions que tot això té a les relacions familiars i a les del grup d'amics.

Recordem que l'Etna, la néta del Maties va parlar amb l'Alícia, una de les víctimes. Se'n creu la versió i el seu pare es va enfadar amb ella. Ara se sent malament perquè el pare no vol parlar amb ella. Més tard el Jofre es presenta a casa la Cati i coincideix amb l'Etna. La situació es torna tensa.

La Joana no està bé

Una altra trama que avança és la de l'obsessió de la Joana contra la Pili, ex parella de l'Andreu. És evident que li passa alguna cosa a la Joana i tot indica que pot ser un problema de salut greu. Des de fa un temps el seu comportament és molt estrany i els darrers dies té el convenciment que el seu fill ha tornat amb la Pili. Fins i tot ho va explicant.

De fet fins i tot va arribar a explicar-ho a la Cristina, cosa que va generar un problema amb l'Andreu. La Joana es mostra freda i distant amb la Pili. L'Andreu li retreu que parlés amb la Cristina. Finalment la Joana no vol donar a en Nico unes galetes que li ha regalat la Pili. La situació és totalment surrealista. Quin problema tindrà la Joana?

Tornen els fantasmes del passat per a la Sílvia

Finalment, Silvia torna a quedar amb en Francesc però en el moment de fer l'amor es bloqueja. El Francesc se n'adona, però és delicat amb ella. Recordem que la temporada anterior, la Sílvia va patir una violació i encara està afectada per això. El violador va ser detingut i és a la presó però fins que no es va trobar amb ell fins i tot el Litus va arribar a ser sospitós. La Sílvia aconseguirà superar-lo i tenir una relació amb l'enigmàtic Francesc?

On i a quina hora es pot veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 4 de juny de 2024?

El capítol començarà a les 16.07 i durarà gairebé 40 minuts comptant la pausa publicitària. Com cada dia, es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.