Muntatge amb una imatge de Riqui Puig del perfil d'Instagram. A l'esquerra, una imatge amb un home amb cara de sorpresa

[FOTO]: El canvi de look de Riqui Puig

Sorprenent nou aspecte de l'exjugador del Barça

El futbolista català Riqui Puig, nascut a Matadapera fa 24 anys, és un dels tants casos de jugadors formats a les categories inferiors del FC Barcelona, que somien arribar al primer equip, i que quan ho fan no aconsegueixen triomfar, veient-se obligats a abandonar el club.

El 2022, Riqui Puig va deixar de ser jugador del Barça i va fer les maletes fins als EUA, on des de llavors milita a l'equip de Los Angeles Galaxy, un dels clubs fundadors de la Major League Soccer nord-americana. Quan militava a l'equip culer, el jove futbolista es va fer molt amic de Gerard Piqué, amb qui va compartir moltes anècdotes, especialment fora dels terrenys de joc, on era habitual veure'ls junts durant les nits barcelonines. Potser per la influència del seu bon i mediàtic company, Riqui Puig ha despertat l'atenció a les xarxes socials gràcies a una decisió una mica sorprenent.

Molts futbolistes d'elit protagonitzen algun capítol en un moment de la seva carrera, en què el canvi de look els fa més notoris, si és possible. Tots recordem l'etapa en què el mateix Leo Messi es va tenyir els cabells de ros, com també ho faria Neymar Jr. A l'actual equip blaugrana, destaquen els freqüents i sorprenents canvis d'imatge de Ronald Araújo, encara que la veritable estrella mediàtica amb relació a la seva imatge té un clar dominador: el francès Jules Koundé, autèntic apassionat de la moda i molt curós amb tot el que té a veure amb la seva imatge pública.

La nova imatge del futbolista català

Tot i la distància entre Los Angeles i Barcelona, sembla que a Riqui Puig també se li ha despertat l'interès pel canvi radical del seu aspecte, i s'ha afegit a aquesta tendència dels cabells rossos platí. El seu usual cabell castany capitanejat per un característic tupè, s'ha vist sucumbit davant l'opció d'un ros que recorda, inevitablement, el ninot Ken i la caracterització que li ha atorgat Ryan Gosling a l'exitosa pel·lícula Barbie (Greta Gerwig, 2023).

Imatge de Riqui Puig, del vostre compte d'Instagram
Riqui Puig, del vostre compte d'Instagram | Instagram de Riqui Puig

Des del compte oficial del club a Instagram, han publicat un simpàtic post que diu: "New Hair, same Riqui Puig" (Nou cabell, el mateix Riqui Puig). Una publicació amb què es percep la bona entesa entre el club i el futbolista català, completament aclimatat a la vida angelina i als designis d'un club tan diferent del FC Barcelona.

Imatge amb Riqui Puig, del vostre compte d'Instagram
Del perfil d'Instagram de Riqui Puig | Instagram de Riqui Puig

A Riqui se'l veu molt feliç a Los Angeles, però la terra i la família poden tirar molt, així que no tanca cap porta al seu possible retorn a Catalunya: “Tinc contracte fins al 2025 amb els Galaxy. Quan acabi aquest curs decidiré. Sóc molt jove i molt competitiu, i és clar que m'agradaria tornar a Europa” .