Marc Cartes en un capítol de la sèrie

Secrets, por i una discussió: Què passarà a 'Com si fos ahir' el dia 30 de novembre?

La sèrie s'emet cada dia de dilluns a divendres

Els seguidors de les sèries de TV3 poden veure cada dia, de dilluns a divendres, un nou capítol de 'Com si fos ahir'. La telenovel·la va començar al setembre la setena temporada i va camí de ser un dels projectes més longeus de la televisió pública de Catalunya. Hi apareixen coneguts actors i actrius catalans , com Marc Cartes, Sílvia Bel, Àurea Márquez, Montse Germán, Biel Duran i un llarg etcètera.

Com si fos ahir comença a les quatre de la tarda, després del Telenoticies Migdia presentat per Xavi Coral i per Raquel Sans. Després ve la previsió del temps i un programa de cuina presentat pel xef català Marc Ribas. Un cop finalitzat el capítol, els fans podran veure una altra sèrie, 'El paradís de les senyores', de producció italiana, però traduïda al català. Després els espectadors podran gaudir d´un programa d´entreteniment, Planta Baixa, presentat per Agnés Marqués. Abans dels informatius de la nit, té lloc el concurs presentat per Llucià Ferrer, 'Atrapa'm si pots' i l'humor i la sàtira de Toni Soler.

Què passarà el dia 30 de novembre a Com si fos ahir?

La Gemma convenç la Sílvia per fer una festa per al seu aniversari. Tot i que en Miquel amaga que segurament anirà l'Ainhoa. En Valeri comparteix amb l'Ivan tota la seva història de confrontacions amb la Cati i li dóna la seva opinió més sincera. La situació de la Cati comença a ser insostenible després del robatori del quadre. La Feli treballarà per primera vegada a la discoteca de Martorell. Ella és positiva, però l'Andreu continua pensant que la noia no està bé. Encara continua cuejant l'assumpte del robatori al magatzem.

Cati en un capítol del Com si fos ayer
Cati en un capítol de Com si fos ahir | TV3

Capítols de dijous i divendres

Els espectadors habituals de les sèries de TV3 saben que els capítols de dijous i divendres són els millors. Els guionistes volen mantenir intrigats els espectadors, conscients que ni dissabte ni diumenge hi ha emissió de programa. Passa al 'Com si fos ahir' però també va passar a les telenovel·les anteriors com Nissaga de Poder, Laberint d'Ombres, El Cor de la ciutat o La Riera.