Diana Gómez és molt aficionada del FC Barcelona

La divertida anècdota de Diana Gómez i el Barça

Diana Gómez triomfa a la seva professió ia la seva vida personal

És estimada pel seu talent artístic, però també per ser una persona molt propera. És simpàtica, amable, compromesa amb els valors del Barça i de Catalunya. Estem parlant de Diana Gómez, que és coneguda per la participació en sèries d'èxit de Netflix, com Valeria. Ella n'era la protagonista i interpretava el personatge principal de la novel·la d'Elisabet Benavente. També ha participat en diferents obres de teatre com 'La Desaparició de Wendy', 'Hàbitat', 'La meva violència', 'Uppgivenhet'. No dubta a compartir la seva vida familiar a Instagram, amb el marit i els fills. Roger Escapa és el presentador del programa El Suplement de Catalunya Ràdio, que s'emet els caps de setmana al matí.

L'actriu és una aficionada al FC Barcelona com n'hi ha poques. És una apassionada del futbol femení i segueix l'evolució d'Aitana Bonmatí, Alexia Putellas i companyia. També segueix el Barça masculí. N'és una prova que es va fer ressò de l'entrega a Leo Messi de la seva setè Pilota d'Or i també ha elogiat el gran joc i compromís dels joves jugadors blaugranes com Fermín López i Lamine Yamal.

El seu fill també és del Barça

Sense anar més lluny, el seu fill demana anar a la guarderia vestint la samarreta del FC Barcelona. Concretament, ha publicat al seu Twitter: “El meu fill no té ni dos anys i ja em demana posar-se la camiseta del Barça per anar a casa. Estic creant un monstre”. El missatge s'ha fet viral i ha obtingut moltes reaccions a les xarxes socials.

Recentment Diana ha estat entrevistada al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio, on també hi ha hagut temps per parlar de la seva afició pel conjunt culer. L'anècdota ha sorprès molts ja que revela el nivell d'afició que sent l'actriu pels colors de l'equip dels seus amors. "Escolto partits en diferit, sabent el resultat. M'acompanya. Estic a casa o al tren i encara que sàpiga com ha acabat, m'acompanya" , ha assegurat.