Polèmica a xarxes per un comentari de Danae Boronat sobre Pep Guardiola

Danae Boronat critica Pep Guardiola i rep per totes bandes

El comentari de Danae Boronat no ha agradat a molts usuaris de xarxes socials

Hi ha moltes maneres d'elogiar els esportistes. Destacant-ne la vàlua, el joc, el compromís, el companyerisme… Però la pitjor de totes és fent comparacions amb altres companys o excompanys. Això és el que ha passat amb la periodista esportiva Danae Boronat. Fidel defensora del futbol femení, ha utilitzat Pep Guardiola per exalçar Aitana Bonmatí. Tots els aficionats al futbol saben que la millor jugadora del món és, si més no aquesta temporada, la futbolista del FC Barcelona. És la justa guanyadora de la Pilota d'Or. La temporada passada va guanyar la Lliga i la Champions (no la Copa de la Reina per una eliminació administrativa) i a més també va guanyar el Mundial d'Austràlia amb la Selecció espanyola sent declarada com la millor jugadora a nivell mundial.

L'actual entrenador del Manchester City i exjugador i exentrenador del Barça va ser un dels millors migcentres defensius que ha tingut el Barça juntament amb Sergio Busquets. No cal criticar-ho per deixar clar que Aitana és una bona jugadora. "Ja voldria el Pep haver estat el futbolista que ets tu”. Innecessari. Totalment innecessari. És el comentari que ha quedat com a principal i el que més reaccions ha desfermat.

El comentari de la periodista catalana no ha agradat

La pluja de clatellots no ha trigat a arribar. “El Barça de Cruyff no hauria estat el mateix sense Pep”, “has fet el ridícul”, “una mica de respecte”, “Pep és el millor migcampista amb Sergio Busquets”, “quina necessitat cal parlar malament de Pep per parlar bé d'una altra persona”, “una comparació molt desafortunada”. Comentaris com aquests i altres semblants s'han pogut llegir als seus perfils de xarxes socials.

Qui és Danae Boronat?

Nascuda el 21 d'octubre del 1985 a Tarragona, és una destacada periodista i presentadora de televisió. És coneguda per la seva especialització en l'àmbit esportiu. Una de les seves contribucions més notables en el periodisme esportiu va tenir lloc el maig del 2019, quan es va convertir en la primera dona a narrar un partit de la Primera Divisió d'Espanya a la televisió a nivell estatal, així com a ser la narradora de la participació de la selecció espanyola en un Mundial.

El 2023, Boronat va fer un pas significatiu en la seva carrera en convertir-se en la presentadora del programa nocturn "Zona Franca" a TV3, un càrrec que va assumir enmig de certa polèmica. Aquesta polèmica no només va envoltar el programa en si, sinó també la seva elecció com a presentadora. El programa finalment va ser un fracàs en audiència i va acabar cancel·lat. A més del seu treball a la televisió, Danae Boronat ha demostrat ser una veu crítica en el periodisme esportiu, com s'evidencia per la seva dura crítica cap al futbolista Dani Carvajal per la seva resposta a Aitana Bonmatí l'octubre del 2023 en relació amb les diferències entre el futbol masculí i el femení.