Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 30 de maig: El Jofre s'enfada amb l'Etna... i amb altres personatges

També veurem com el Lluc enreda el Jordi i la Gina

S'acosta el cap de setmana i aquest dijous 30 de maig, els fans de 'Com si fos ahir' podran gaudir del penúltim capítol de la setmana del culebrot de TV3. Aquest dijous veurem l´evolució de tres trames.

A la primera, podrem veure que la Mari Carmen s'adona que el Joel no menja perquè té un flegmó molt gran. La Mari Carmen és la cuinera de 'la Iaia', el restaurant propietat de la Marta, mare d'acollida de Joel. Això preocupa la Marta i el Salva. La Marina, la treballadora social que s'encarrega de l'acollida, els explica que el Joel no es queixa perquè està acostumat al dolor. Recordem que el Joel té un passat familiar molt dur. Possiblement per maltractaments. No serà fàcil per a la Marta i el Salva aconseguir que el noi oblidi totes aquestes coses dolentes sofertes durant tota la vida.

El Lluc continua generant dubtes entre diversos personatges

En una segona trama veurem que la Gina demana explicacions al Lluc pel comentari que va fer al Valeri. Recordem que es va burlar del Valeri per ser bisexual. Un comentari que no és casual. Ha estat absolt recentment per presumptament deixar morir una pacient simplement per ser gitana. És evident que eñ Lluc té un costat fosc i que possiblement fos culpable.

Actualment manté una relació amb l'Eva, especialista en relacions amb persones problemàtiques. El Lluc vol quedar bé amb la Gina i truca a un amic que es dedica al món immobiliari per trobar un local per al negoci del Valeri, però l'amic li ofereix una ganga d'apartament a la Costa Brava.

L'Etna tindrà problemes amb el seu pare

Finalment, l'Etna deixa clar al seu pare que es creu el relat de l'Alícia i el Jofre es disgusta. Al capítol de dimarts, l'Etna va parlar amb l'Alícia i va quedar convençuda que els abusos del Maties, el seu avi, cap a l'Alícia eren certes. Va ser un cop dur per a la jove, que fins llavors havia confiat en la innocència del seu avi. El Jofre ha fet pinya amb el seu pare i és evident que l'actitud de l'Etna el farà enfadar. La família més trencada i dividida que mai. El Jofre també s'allunya dels seus amics en criticar la Cati i l'Alícia.

On i a quina hora es pot veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 30 de maig del 2024?

El capítol començarà a les 16:06, després del 'Cuines'. Tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Es podrà veure, com cada dia, en directe per TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure després en qualsevol moment ja que tots els capítols hi són penjats.