Vicenç en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 30 d'abril: El Vicenç i l'Alícia donen noves dades sobre el Maties

També podrem veure com el Jordi segueix amb la seva actitud infantil

El segon capítol de 'Com si fos ahir' de la darrera setmana del mes d'abril ve amb quatre trames. Es nota que es va acostant el final de temporada i algunes ja van sent més interessants, amb algun punt de misteri. El misteri sempre és necessari en aquest tipus de sèries per mantenir linterès i la tensió. A diferència de les predecessores, l'actual sèrie de tarda de TV3 és més tranquil·la. Sense morts violentes i grans girs de guió com passava en sèries mítiques com 'Nissaga de Poder'.

A la primera trama de dimarts veurem que l'Andreu parla amb el seu pare del Maties, però el Vicenç posa la mà al foc pel conserge. Recordem que el Vicenç va ser professor a l'Institut Reina Sibil·la, on van estudiar tots els amics de la colla. Allà el Maties era conserge i ara una antiga alumna, l'Alícia, l'acusa d'haver-ne abusat. El Vicenç ho té clar. ¿Quedarà convençut l'Andreu? Què en diran la resta d'amics?

En una altra trama, relacionada amb la primera, el Litus demana a l'Alícia que retiri la publicació, però aquesta li respon donant-li més informació. Donarà pistes clau sobre els abusos? Hi haurà més persones afectades?

Per fi la Marta i el Salva tenen una trobada amb el noi en acolliment

D'altra banda, la Marta i el Salva es troben amb en Joel. Recordem que van decidir acollir un menor i que pocs dies després de saber que eren aptes, els van assignar-ne un. El tema és que el noi té 15 anys i no menys de 10, com s'esperaven. Després de pensar-ho molt i després de descobrir que fa des dels 11 anys que espera una acollida , van acceptar el repte. D'entrada, el jove es mostra distant i el Salva i la Marta creuen que no els acceptarà.

Una altra criaturada del Jordi

Finalment hi ha novetats amb dos dels personatges més esperpèntics de la sèrie: el Jordi i la Gina. Recordem que ell va ser seleccionat com a jurat popular i va donar la casualitat que la persona jutjada era el cosí de la Gina. Ella va aconseguir parlar amb ell malgrat que està prohibit que els membres d'un jurat popular tinguin contacte amb l'exterior mentre dura el judici.

El Jordi li va assegurar que era pràcticament segur que el condemnessin i la Gina li va exigir que fes alguna cosa. Finalment i contra tot pronòstic, Lluc ha estat declarat innocent i vol donar les gràcies en persona al Jordi per haver intercedit. El Jordi no vol dir-li la veritat –encara que no se'n donen més detalls tot indica que ell va votar a favor de la culpabilitat– i s'excusa amb un mal d'estómac. El Jordi en la seva línia.

On i a quina hora es pot veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 30 d'abril del 2024?

L'episodi s'emetrà, com cada dia, després de l'espai culinari Cuines. Aquest proper dimarts, minuts després de les 16:00 podrem veure el capítol de la sèrie de sobretaula de TV3. Abans aprendrem a cuinar espinacs a la crema amb ou.

El capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 30 d'abril es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.