Escena de 'Com si fos ahir' amb Ainhoa i Litus

'Com si fos ahir' del 29 d'abril: L'Ainhoa segueix teixint la teranyina sobre el Litus

També hi haurà novetats a la trama Miquel-Noe

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Arriba amb quatre trames. A la primera podrien saltar espurnes. La Noe explica a la Vero les seves tensions amb el Miquel –que tornen a produir-se en aquest capítol– i aquesta li pregunta si ell podria ajudar-la en un tema laboral. Recordem que la Vero, amiga de tota la vida de la Noe i que va ser parella del Jordi quan aquest i la Silvia van trencar la seva relació, ha tornat després de molt de temps. En Miquel, per la seva banda, està buscant girar full i treure's la Noe del cap. Va intentar lligar amb la Cati però aquesta el rebuig. Ho intentarà amb la Vero?

Les conseqüències de la ruptura Ricky-Ivan

Al capítol de divendres vam poder veure que l'Ivan va deixar el Ricky després d'un lamentable espectacle en un restaurant. Ho va fer perquè no se sent còmode amb les cicatrius que li han quedat a la cara després de cremar-se-la. Precisament l'accident va tenir lloc quan el Ricky estava preparant uns sabons casolans per a Ivan. Ara se sent fatal per haver deixat el Ricky i sospita que no s'està cuidant.

La Sílvia, desesperada

La Silvia confia que un nou teleoperador li solucionarà els problemes amb la llum i el gas, però s'adona que també la vol enganyar. Vol que signi ràpidament però ella ho evita.

El Litus dissimula davant del seu fill

Finalment el Litus fa creure a l'Ismael que no troba a faltar els del grup. L'Ainhoa, parella del Litus, ha aconseguit allunyar-lo dels seus amics. Ho ha fet amb males arts. Enfadant-se primer a propòsit amb ells. Després enfrontant el seu xicot amb ells. Fins i tot l'Ainhoa ha intentat malmetre contra el mateix fill del Litus.

El seu pla final consisteix a allunyar-lo de manera definitiva. És a punt d'aconseguir-ho. Ho ha aconseguit per anar a treballar Setcases a una casa rural aïllada. Només falta que els donin l'OK. Ella és molt tòxica i la cosa no s'acabarà bé. Serà possiblement la trama forta fins a final de temporada. Una mica de misteri mai no ve malament en una sèrie on moltes vegades no passa res destacable.

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 29 d'abril del 2024?

El capítol començarà a les 16.03 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Com sempre, comença després de l'espai culinari Cuines. Aquest proper dilluns aprendrem a cuinar unes albergínies rostides amb vinagreta de mel.

L'episodi de 'Com si fos ahir' es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en qualsevol moment en diferit.