Veig en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 29 de maig:L'estratègia de la Vero amb la Noe... i amb el Miquel

També veurem trames relacionades amb el Salva i la Marta i amb l'Iván i el Ricky

Equador de la setmana a 'Com si fos ahir' i arriba amb algunes novetats. Veurem tres trames principals i veurem més d'un nou personatge que ja hem pogut veure al capítol de dimarts. A la primera de les trames, la Vero dina amb la Noe i l'Aitor i s'esforça per quedar bé. La primera vegada que va coincidir amb l'Aitor, a la Vero se li va notar falta de nivell cultural, cosa que l'Aitor – sense mala intenció – li va retreure.

Al dinar es veurà que la Vero intenta amagar que el Miquel li està enviant missatges. La Noe assegura que té un amor secret però ella ho nega. Com reaccionarà la Noe quan sàpiga la veritat?

A la nit ka Vero té un sopar amb el Miquel, però arriba tard i ha d'anar-se'n per un problema familiar. Recordem que quan el Miquel va quedar amb la Clara, aquesta ja li va posar una excusa similar. Com reaccionarà el Miquel? Serà un problema entre tots dos o acabaran el que van començar amb el “quasi-petó” de l'altre dia?

El Salva i la Marta demanen ajuda al Quique

En una altra trama veurem que tant el Salva com la Marta s'esforcen per ajudar en Joel amb els estudis, però no ho aconsegueixen. L'adaptació del noi no està sent dolenta però tenint en compte els problemes que ha viscut des de petit, la feina que la Marta i ek Salva tenen al davant es farà feixuc. El Quique els proposa que agafin un professor particular. Creu que ja ho estan fent bé però que no poden carregar-ho tot. Anar a un centre de repàs serà bo per al Joel.

Continua endavant la preparació del casament de l'Iván i el Ricky, amb la Marisol com a organitzadora

Finalment, l'Ivan i el Ricky es reenamoren contestant el qüestionari de l'organitzadora de casaments, que els fa una proposta que no els agrada, però ells ho callen.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 29 de maig de 2024?

El capítol començarà a les 16.06 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Començarà, com cada dia, després de l'espai culinari Cuines. Aquest dimecres aprendrem a cuinar pera amb crema de formatge i tomàquets farcits.

I també com cada dia, la sèrie de sobretaula de TV3 es podrà veure en directe a la cadena pública catalana ia la plataforma 3cat.