Noe amb el telèfon mòbil en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 26 de gener: La trama Noe-Aitor s'escalfa

També veurem problemes al gimnàs

Des de fa unes setmanes, les trames de 'Com si fos ahir' tenen la Noe com una de les grans protagonistes. Al capítol de demà 26 de gener podrem veure com la trama relacionada amb el tutor del seu fill Éric continua avançant i que la possibilitat d'una infidelitat és cada cop més gran.

L'Aitor coneix la Mari Carmen i s'assabenta que és la mare de la Noe. És molt evident que entre el tutor de l'Eric i la Noe acabarà passant alguna cosa. Tot i que quan es van conèixer no van començar amb bon peu, hem pogut veure com l'acostament entre tots dos va a més. En una escena de l'avenç del proper capítol es pot veure com la Noe mira amb desig una foto de l'Aitor al mòbil. La clau de tot és la crisi personal que viu la Noe, tancada en fals després de la festa d'aniversari.

Ha fet els 40 i creu que està gran i que ja han passat els millors anys de la seva vida. El caràcter jovial i aventurer de l'Aitor li agrada i fa oblidar la seva vida monòtona. La Noe va demanar a el Miquel fer un viatge però la seva parella té molta feina i no pot. Aquest contrast entre l'Aitor i el Miquel podria acabar provocant que la noia li sigui infidel. Almenys això pensa molts fans de la sèrie a les xarxes socials.

Problemes al gimnàs

L'Eva vol cuidar la Malena, però la dona està emprenyada amb ella per obligar-la a treballar quan no es trobava bé. Recordem que la Malena va agafar la baixa però l'Eva li va demanar que tornés davant del descontrol que hi havia al gimnàs. El Marcel, encarregat de manteniment, es va encarregar temporalment de les feines de neteja de la Malena però no podia arribar a tot. Ell també es va trobar malament i no va poder treballar. En Marc va demanar a l'Eva que fes la trucada a la Malena. Hi haurà problemes entre la directora i l'empleada del gimnàs. La Malena també té unes dures paraules cap al Marc.

Feli explica a l'Andreu que la Teresa li va donar un rellotge. L'àvia ja no continuarà fent quimioteràpia. Els metges consideren que ja no es pot fer res per la vida. La Teresa va regalar un rellotge a la Feli. Va ser un regal totalment voluntari i que ella no va buscar deliberadament. Tenint en compte els antecedents de la noia... què pensarà l'Andreu realment? Què farà la Feli amb el rellotge? Aquesta és una altra incògnita que promet donar joc als propers capítols.

Finalment veurem com la Carla està amargada perquè té una feina de merda. La parella del Manel tornarà a tenir protagonisme a la sèrie en els propers capítols.

Els pares famosos de l'actriu que interpreta Carla

Sara Diego interpreta Carla des de fa diverses temporades encara que és possible que molts no sàpiguen qui són els seus pares. Són Gabino Diego i Rosa Boladeras. Gabino Diego és conegut pel seu treball en cinema i teatre, mentre que Rosa Boladeras és una actriu catalana cèlebre per la seva tasca a teatre i televisió. A Rosa Boladeras l'hem pogut veure a programes d'Andreu Buenafuente o a sèries com 'Temps de Silenci'. Actualment és regidor a l'Ajuntament de Terrassa. Sara Diego ha decidit seguir els passos dels seus pares a la indústria de l'entreteniment, havent participat ja en diverses produccions.

Grandes Figuras del Cine Español: Gabino Diego