Marta en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 29 de febrer: Novetats amb el misteri del passat de la Marta

També veurem la pitjor cara del Jeroni contra la Feli

El capítol del dijous 29 de febrer de 'Com si fos ahir' ve carregat de trames interessants… i inquietants. En primer lloc veurem com la Feli continua avançant a la seva carrera delictiva. Cal recordar que la novia de l'Andreu – molta gent no entén com ell pot estar amb ella – té un judici pendent perquè va guardar coses robades al traster de la Paz, parella de la seva sogra. L'altre implicat és el seu amic Jeroni. Per si això no fos poc, el Jeroni va convèncer la Feli per robar medicaments i drogues – incloent fentanil – a l'hospital on ella està com a voluntària per acompanyar pacients.

La Feli va veure les orelles al llop i va voler deixar-ho però ara el Jeroni l'amenaça perquè segueixi robant. Ella no ho vol fer però quan el Jeroni posa l'Andreu pel mig, decideix actuar per última vegada amb un pla recargolat. Us sortirà bé o les conseqüències seran encara més greus?

Més problemes per a la Noe

A la Noe se li obre un nou front. Descobreix que l'Èric i l'Adrià no compartiran habitació a l'esquiada, però no sospita res el que el Daniel està tramant per a l'excursió. El Daniel va començar fent bullying a l'Adrià però finalment l'ha integrat al seu grup amb dos nois més. El problema és que ara és l'Èric qui ha quedat apartat i és molt possible que a l'excursió sigui ell la víctima del grup liderat pel Daniel. Els pares i professors segueixen sense adonar-se'n de res.

Què amaga la Marta?

Una altra trama que s'ha obert i que genera molt de misteri té a veure amb la Marta. Al capítol de dimarts, ella va descobrir una foto seva de quan amb prou feines tenia 16 anys. Darrere una inscripció: “Vilabrareix”. Quina relació té la Marta amb la localitat veïna de Girona? El Miquel vol esbrinar què li va passar a la Marta quan tenien 16 anys, ella no li ho diu. Després troba una pista a la caixa dels records i la vol investigar. Descobrireu que hi ha un rebut d'un hostal de Vilabrareix a nom del Ferran, el germà mort de l'Andreu.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 29 de febrer del 2024?

L'episodi comença a les 16.10 d'aquest dijous i es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure posteriorment en diferit de la mateixa manera que els capítols anteriors i d'una altra temporada. El capítol tindrà una durada, comptant la pausa publicitària, de 35 minuts.